Elmúlik valaha ez a kétségbeesés hogy nekem sosem lehet lányom?
Világéletemben szerettem volna egy kislányt, akivel együtt babázhatok, fonhatom majd a haját, akivel nem csak anya de legjobb barátnők is lehetünk.
Senki nem tudja de az uh-n lesokkoltam mikor kiderült hogy fiú. Ma már fél éves.
Párom több gyereket nem akar, s nekem nap mint nap megfordul a fejemben hogy úgy halok majd meg hogy nem teljesül a nagy álmom, a várva várt kislány. Járt már valaki így? Túllépek ezen?
Nekem is pont fél éves a lányom.
Én fiút akartam.Mi tervezünk neki tesót,remélem ő fiú lesz.
Miért nem akar a párod még egy babát?Olyan szomorú ez. :(
Mivel indokolja?
Kívánom,hogy túl lépj ezen!!
Nem tudom, nekem az volt a vágyam, hogy legyen gyerekem. Mindegy volt, hogy fiú vagy lány. Szeretnénk még babát, de a kisfiunk is nehezen jött, szóval nem tudom lesz-e még.
Szerintem sokkal rosszabb amikor valaki azon retteg, hogy egyáltalán lehet-e/lesz-e gyereke, és végig kell néznie ahogy a környezetében egyre-másra születnek a babák, sokszor totál gáz szülőknek. Mindennap sírógörcs, eltemetni a jövőt... Én tudom, hogy ez milyen.:( Azt hittem lányom lesz, de ez csak megérzés volt, nem pedig vágy, hogy nekem lány kell. Imádom a kisfiam, nem cserélném el senkire!! Ettől függetlenül szeretnék még gyereket.
első gratula a babához:)
Sajnos a párom túlságosan anyagias.
A fiammal a kapcsolatom nem öli meg, mert imádom, csak nap mint nap felvetődik a gondolat, hogy milyen lett volna ha... :(
Hát az ember sokmindent eltervez...én is lányt akartam, elképzeltem, milyen angyali, tündérke, majd együtt babázunk, sütünk-főzünk. Lányom lett. De nem lett angyali baba, nem szerette a babákat, igazi belevaló gyerek, bár gyönyörű lány, nagyon vagány. De nem baj, mert nagyon okos, nem adnám egyetlen babázós percért sem az ő fantáziáját. A lényeg, nem olyan lett, amilyet elképzeltem és amiért lányt akartam, hanem sokkal jobb. De a párom sokáig nem akart másodikat, majd megegyeztünk, és terhes lettem, megint lányt akartam. Egy világ omlott össze bennem, amikor megtudtam, hogy fiú. Teljesen kikészültem , a párom meg kiröhögött, hogy ahelyett, hogy annak örülnék, hogy van, ezen görcsölök. Hát igen. Mióta megszületett, ő a szívem másik csücske.
Ha majd elkezd beszélni, menni, játszani, majd megérzed, micsoda szerelem ez köztetek.:) Valamiért fiút kellett szülnöd. Talán pont az elvárásaid miatt, nem tudom.
A párod pedig még meggondolhatja magát, sokan így tesznek. Idővel túl fogsz lépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!