Miért félhet tőle, valaha megszeretheti?
Ma vettünk a kislányunknak(7 hós múlt) 2db új fürcsis játékot(olyan felhúzós úszós teknőst és kacsát)és medencét.A medence tetszik neki.Na de a játékok..:/
Beleteszem a vízbe felhúzom ordít.Beleteszem simán ordít.Belecsempészem a vízbe mikor nem figyel ordít.Kiveszem a vízből és meglátja a medence mellett ordít.
szerintem ne tedd be a játékai közé,mert mikor játszik megijedhet!Én 2,5 éves fiam mostanra barátkozott meg a "csipogós" dolgokkal.Bármi ami csipogott(amit meg kell nyomni,hogy csipogjon)attól félt!Egyszer anyóséknál véletlen rálépett a kutya csipogós játékára és ordítva rohant hozzám!Nem erőltettem a dolgot...most azért barátkozott meg vele,mert az öcsi kapott ilyen játékokat mikor megszületett,és már nem tűnt olyan ijesztőnek.
Szóval szerintem tedd el,vedd elő pár hónap múlva.Vannak ilyen "irreális" félelmek,ezek el fognak múlni.
Pici még,jobb,ha elteszed,nem erőlteted!
Biztos idővel megbékél majd vele:)
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!