Elmúlik valaha ez a kétségbeesés hogy nekem sosem lehet lányom?
Világéletemben szerettem volna egy kislányt, akivel együtt babázhatok, fonhatom majd a haját, akivel nem csak anya de legjobb barátnők is lehetünk.
Senki nem tudja de az uh-n lesokkoltam mikor kiderült hogy fiú. Ma már fél éves.
Párom több gyereket nem akar, s nekem nap mint nap megfordul a fejemben hogy úgy halok majd meg hogy nem teljesül a nagy álmom, a várva várt kislány. Járt már valaki így? Túllépek ezen?
Nézd, ez olyan, hogy lehet hogy a párod beadja derekét, aztán születik egy második fiatok. Erre is gondolj.
Nekünk három lányunk van, harmadikra már nagyon vágytam kisfiúra, de a kis komisz maszatost el nem cserélném senkire, és lányként örülök mindnek. Több már nekünk sem igen lesz. Lányos anyuka vagyok, ennyi. Minden szépségével és nehézségével együtt. (Mert nem mindig leányálom, de nem ám... :D)
Egyébként ha minden jól megy, akkor lesz egyszer egy menyed, és lehetnek lány unokáid is. De ehhez az, kell, hogy "egészséges férfinak" neveld a fiad, borzasztó törés lehet neki, ha rájön, hogy "csalódtál benne", pedig hát a neméről ő tehet legkevésbé.
Szeresd azt a csodalegényt!!
Kicsit átérzem, amit írsz, bár nekem elsőre mindegy volt mi lesz, így a fiamnak is nagyon örültem. Másodjára nagyon lányt akartam, de a kicsi is fiú,viszont kiköpött én:) Imádom:) A férjem szeretne 3. fiút is, én még dilemmázok, de fiúnevünk már van:)
Szóval gondolj arra, hogy nem biztos, hogy lányod születne, így is bemernéd vállalni a következőt? Én igen, ez sokat segített elengedni a csalódottságom.
Gratulalok, a kommunikacio neha csodakat szül, igy miutan fel evig magadban forgattad a gondolatot! :)
Akkor te ugyanugy vagy, mint Popper P edesanyja. Addig is, hogy jol menjen minden a nagyfiuval, nezd meg a YouTube-n Popper Peter Szeretni kell c. felvetelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!