Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmúlik valaha ez a kétségbees...

Elmúlik valaha ez a kétségbeesés hogy nekem sosem lehet lányom?

Figyelt kérdés

Világéletemben szerettem volna egy kislányt, akivel együtt babázhatok, fonhatom majd a haját, akivel nem csak anya de legjobb barátnők is lehetünk.

Senki nem tudja de az uh-n lesokkoltam mikor kiderült hogy fiú. Ma már fél éves.

Párom több gyereket nem akar, s nekem nap mint nap megfordul a fejemben hogy úgy halok majd meg hogy nem teljesül a nagy álmom, a várva várt kislány. Járt már valaki így? Túllépek ezen?

2013. júl. 18. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Nézd, ez olyan, hogy lehet hogy a párod beadja derekét, aztán születik egy második fiatok. Erre is gondolj.

Nekünk három lányunk van, harmadikra már nagyon vágytam kisfiúra, de a kis komisz maszatost el nem cserélném senkire, és lányként örülök mindnek. Több már nekünk sem igen lesz. Lányos anyuka vagyok, ennyi. Minden szépségével és nehézségével együtt. (Mert nem mindig leányálom, de nem ám... :D)

Egyébként ha minden jól megy, akkor lesz egyszer egy menyed, és lehetnek lány unokáid is. De ehhez az, kell, hogy "egészséges férfinak" neveld a fiad, borzasztó törés lehet neki, ha rájön, hogy "csalódtál benne", pedig hát a neméről ő tehet legkevésbé.

Szeresd azt a csodalegényt!!

2013. júl. 18. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Kicsit átérzem, amit írsz, bár nekem elsőre mindegy volt mi lesz, így a fiamnak is nagyon örültem. Másodjára nagyon lányt akartam, de a kicsi is fiú,viszont kiköpött én:) Imádom:) A férjem szeretne 3. fiút is, én még dilemmázok, de fiúnevünk már van:)

Szóval gondolj arra, hogy nem biztos, hogy lányod születne, így is bemernéd vállalni a következőt? Én igen, ez sokat segített elengedni a csalódottságom.

2013. júl. 19. 06:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma beszéltünk és azt mondta nincs ellene a második gyereknek, de csak idővel. Viszont ha annyira lányt akarok akkor elgondolkodhatunk a nevelőszülőségen, vagy örökbefogadáson is.
2013. júl. 19. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Gratulalok, a kommunikacio neha csodakat szül, igy miutan fel evig magadban forgattad a gondolatot! :)

Akkor te ugyanugy vagy, mint Popper P edesanyja. Addig is, hogy jol menjen minden a nagyfiuval, nezd meg a YouTube-n Popper Peter Szeretni kell c. felvetelet.

2013. júl. 26. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Undorító vagy te is, meg a többi más neműért nyivákoló is. Örüljetek, hogy van gyereketek. Ilyen f aszságot, hogy babázás meg hajacskázás miatt kár hogy fiú lett.. hányinger. Anyósom is inkább szült 3 gyereket de egy se lett lány, többet nem mertek vállalni, az utolsót így se akarta az apja. Nekem mindegy volt fiú vagy lány, örültem hogy egyáltalán lehet. Ezeknek a szaporáknak meg ez se volt mindegy, mindig besikerül.. Le se lehetne koptatni anyóst ha lányom lenne 🤢 mindenesetre nagyon gáz ez a felfogás, sosem értettem.
2023. szept. 8. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!