Szülés óta nagyon lent van a méhszájam, nektek is?
Honnan tudod, hogy lent a méhszájad? Jesszus...
Menj dokihoz, mert az nagyon nem jó, ha nem ürül a hólyagod
Mennyi ideje szültél?
Nekem is lent volt, de 2 hónappal szülés után már nem éreztem lent a méhszájat, de csak kb. 6. hónapra lett közel a régi minden.
Sokan írják a méhsüllyedést, hólyagsérvet szülés után és állítólag az intimtorna segít ezeken, de én nem próbáltam.
Onnan tudom hogy éppen menstruálok és alig tudom feltolni a tampont :)
Már 8 hónapja szültem. Most lentebb van,mert megvan,de ha nincs meg akkor is lejjebb van mint szülés előtt.
Második válaszoló,Te akkor már szültél...volt olyan hogy nagyon sokáig elhúzódott a menstruációd? Nekem vasárnap lesz 3 hete hogy megvan,de csak a hét elején volt vér,előtte csak barnáztam.
Nem, nekem csak egyszer jött meg szülés óta, de másfél hétig tartott, pedig 5 naposak voltak korábban.
Utána pedig pár héttel később jött a barnázás, igen, de egy hónapig is egyfolytában.
Méhszájseb miatt csinálta, az orvos mondta, hogy Vagilact kúpot és érfalerősítőt kell szedni. Most múlt el végre, remélem nem jön vissza.
Az a baj, hogy hormongyengeség is csinálhatja ezeket, meg szülés után sok rendellenes dologra azt mondják, hogy belefér, majd elrendeződik, de úgyis kell menni rákszűrésre.
Ha még nem voltál, akkor jó alkalom egy nagyvizitre azután, ha a vérzéseg elaállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!