Szülés óta még nem jött meg. A méhszájam pár napja fent volt és kemény volt. Most lent van és kemény. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Márciusba szültem2013. júl. 8. 21:48
1/5 anonim válasza:
Miért nyúlkálsz magadba??
Van, akinek a szoptatás végéig nem jön meg, van akinek összevissza, mint pl. nekem.
Amíg szoptatsz nem kell aggódnod.
2/5 anonim válasza:
Te minek taperolod a méhszájadat?
3/5 anonim válasza:
az előzőek kérdése jogos...nem tul okos dolog, ha orvosnak mondanád ő is ezt válaszolná...amugy én 2012februárban szültem, azóta szoptatok. 3x jött meg, tavaj decemberben először, azóta össze-vissza 2x...majd beáll...de ezt a turkálást felejtsd el :)
4/5 A kérdező kommentje:
Jó azért nem kell leszedni a fejem,nők vagyunk vagy mi.Nem retkes a kezem,tiszta vagyok.Ráadásul tusolás közben néztem meg.
2013. júl. 9. 07:42
5/5 anonim válasza:
nem szedtük le a fejed. de totál felesleges a méhszájat vizsgálgatni, sőt veszélyes is (hiába mosol kezet stb)...anno mikor teherbe szerettem volna esni én is olvastam h ilyenkor ugy helyezkedik el, olyankor meg amugy, megkérdeztem a dokim h érdemes e igy figyelnem s azt mondta h nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!