Ti elfogadnátok indokul, amiért megcsalt titeket a párotok, hogy már nem vagytok olyan szűkek mint a szülés előtt? Ha nem, miért nem?
9-es :DDD szoval a fejlett nyugaton :DD (és megint elöször nyugodtant irtam :DDD ennyi, kell nekem az a nyugalom a nyugaton :D)
de lényeg, ami lényeg, tényleg kötelezö
NEM!
Indokolni is felesleges. Szerintem ez undorító, ha ezért megcsal... Te elválnál tőle,mert nem megfelelő a mérete? Ha te 3 cm-rel hosszabbat, rövidebbet szeretnél?
Nem, és ez nevetséges, ha ezzel áll elő. Elküldeném a francba.
Egyébként én is a "fejlett nyugaton" élek, és senkit nem érdekel, hogy intimtornázom-e. Mi az, hogy kötelező? Ha nem csinálom, lecsuknak, vagy mi?
Akkor ez valami másik ország lehet, mert itt senki meg sem említette még csak felületesen sem, hogy kellene ilyet csinálni. Nem hallottam mástól sem, pedig van pár ismerősöm itt-ott.
Ettől még jó ötlet lehet, bár kétlem, hogy rá lehet erőltetni valakire, aki nem akarja.
Szerintem ez a kérdés csak kitaláció, legalábbis a kérdező szőrén szálán eltűnt, egyszer sem szólt hozzá.
Véleményem szerint valaki nagyon unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!