Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti elfogadnátok indokul,...

Ti elfogadnátok indokul, amiért megcsalt titeket a párotok, hogy már nem vagytok olyan szűkek mint a szülés előtt? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2014. szept. 11. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%

9-es :DDD szoval a fejlett nyugaton :DD (és megint elöször nyugodtant irtam :DDD ennyi, kell nekem az a nyugalom a nyugaton :D)

de lényeg, ami lényeg, tényleg kötelezö

2014. szept. 12. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Indokolni is felesleges. Szerintem ez undorító, ha ezért megcsal... Te elválnál tőle,mert nem megfelelő a mérete? Ha te 3 cm-rel hosszabbat, rövidebbet szeretnél?

2014. szept. 12. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem, és ez nevetséges, ha ezzel áll elő. Elküldeném a francba.

Egyébként én is a "fejlett nyugaton" élek, és senkit nem érdekel, hogy intimtornázom-e. Mi az, hogy kötelező? Ha nem csinálom, lecsuknak, vagy mi?

2014. szept. 12. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem! Te meg azért csald meg, mert kezd szőrösödni a háta :)
2014. szept. 12. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
a kötelezö azt jelenti, hogy a védönö gondolkodás nélkül adja az idöpontot, hogy mikor kezded..és ha hezitálni kezdesz, akkor még az orvosoddal is konzultál...már a korházban ezt szajkozzák, hogy csinálni kell az intimtornát, ahogy a korházbol kilépsz, már a háziorvos azt kérdezi mikor kezded, majd folytatja a védönö, aki elöre megadja a 10 idöpontot, a nögyogyász is mondja, kérdezi, csinálod e, hol tartasz...lényegében, aki nem akarja, az is csinálja...persze, nem kapsz érte "rossz jegyet", söt börtönbe se kerülsz és fejbe se lönek :DD de erre nagyon odafigyelnek, hogy lehetöleg a nök 95% intimtornázzon, és pl. tornázni tilos az elsö 4 honapban, csak a védönövel lehet, aki megmutatja a helyes tornagyakorlatokat.
2014. szept. 12. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor ez valami másik ország lehet, mert itt senki meg sem említette még csak felületesen sem, hogy kellene ilyet csinálni. Nem hallottam mástól sem, pedig van pár ismerősöm itt-ott.

Ettől még jó ötlet lehet, bár kétlem, hogy rá lehet erőltetni valakire, aki nem akarja.

2014. szept. 12. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
Akkor menjen olyanhoz ,akinek szűk a puncija .. de maradjon is nála !!! Természetesen nem fogadnám el .Nincs miért ,egyértelmű ,hogy ez nem indok megcsalásra ! Egyébként ez az egyik előnye a császárnak ..(én is azzal szültem ) nem megy tropára lent az ember /tisztelet a kivételnek / .
2014. szept. 13. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés csak kitaláció, legalábbis a kérdező szőrén szálán eltűnt, egyszer sem szólt hozzá.

Véleményem szerint valaki nagyon unatkozik.

2014. szept. 13. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!