Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valamilyen okossag hogy...

Van valamilyen okossag hogy beinduljon a szules?

Figyelt kérdés
Ha nem indul be 4 napon velul akkor meginditjak, es ha lehetne en inkabb maradnek a hagyomanyos szulesnel.
2008. aug. 8. 16:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Mar ket ujnyira nyitva van a mehszaj ,de a kis tokos csak nem akar beindulni.
2008. aug. 8. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél tiszta forró fürdőt.Ülj bele és maradj ameddig jól esik. Aztán nem tudom hol laksz de lépcsőzés is segít.
2008. aug. 8. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hagyományos "módszerek":

lépcsőzés, meleg (nem forró) ülő fürdő, egy jó szex:-)...

2008. aug. 8. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Én gyalog mentem az nap reggel az 5 emeletre nst-re, majd ebédre egy jó erős kínai leves, utána zöldséges gyalog a 3. emeletről, és redőny szerelés létráról:9

11-kor még negatív nst, este 8-kor szülőszóba, éjfél után 25 perccel kicsi a kezemben

2008. aug. 8. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én most olvastam valahol, hogy téves a melegfürdő, a lépcsőzésnél meg nagy a veszélye, hogy a köldökzsinór rátekeredik a picire.De viszont azt is írták, hogy a csípős leves, csilisbab, valóban beindíthatja a szülést.De még 4 nap hosszú idő!Addig is tud még fejlődni.Ő tudni fogja, mikor jött el az idő.
2008. aug. 8. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Sok mindent ne tegyél, én azt mondom, mert még a végén valami baj ér a nagy igyekezetben. Eljön mindennek az ideje, biztosan nem véletlenül nem akar még kijönni. Amúgy az ablakpucolás létráról állítólag csodákat művel.:) De az már nem neked való. :)

Jó szülést és jó egészséget nektek!

2008. aug. 8. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat, az ablakpucolas nekem nem igazan hiszem hogy bejonn, mert multhetn csinaltam meg,

tegnap kitakaritottam, ma vettem meleg furdot , megvolt a szeximexi is , isozm a malna level teat ugyhogy nem maradt mas csak varni varni es varni!

DE NAGOYN SZEPEN KOSZONOM AZ OTLETEKET ES TANACSOKAT!

2008. aug. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!