Nagyon félek a szüléstől! Nyugtasson meg valaki, mert annyi negatív és rossz élményt lehet hallani! Jó is van?!
Én császáros lettem végül farfekvés és téraránytalanság miatt, de azért az a 12 óra vajúdás nem volt semmi nekem sem.
Fáj rohadtul,de úgy éltem túl,hogy nem arra gondoltam,hanem zenét hallgattam és amikor jött a fájás a kedvesembe kapaskodtam ^^
Mivel császár lett,csak annyit mondhatok,hogy az érzéstelenítő maga a orgazmus már olyankor ^^ Bár tény,hogy az első felkelés bódítóan szédítő és fájdalmas,de ki lehet bírni:)
Barátnőm azt mondta(sült így is úgy is),hogy nem fáj a kitolás úgyhogy olyan szörnyű nem lehet:)
^^
Puszikálunk és ne félj:)
Nyilván lesznek nehéz percek a terhesség és a nevelés során,de ne hagydd magad ijesztgetni!nekem 3 óra alatt megvolt a fiam,első szülés.egyáltalán nem éreztem olyan fájdalmasnak,csak az utolsó 30-40 perc volt durva,de mikor nyomni kellett,akkor meg inkább már jó érzés volt,fájdalomra nem emlékszem.ott már azt mondtam,jöhet a következő!!!a mellem sem volt sebes,bár mellgyulladást kaptam,de ezeket az ember mind elfelejti,és csak a BOLDOGSÁG marad!
1 éves fiam van
Olyan aranyosak vagytok, köszönöm!!! :-)
Máris sokkal jobban érzem magam!!!
Lehet rossz, lehet szép, de biztos a vége a leggyünyörűbb:) mikor azt a kis nyálkás, síró valamit rádteszik, te meg először szólhatsz hozzá igazán, simogadhatod meg, Szia, fiam/lányom/kincsem....
Nekem hosszú "fájdalmas" fárasztó volt, de újra mennék:)
Ott arra gondolj, hogy mind a ketten túl legyetek rajta.
Próbálj meg lazítani majd, ha nem jön össze az sem baj, ahogy a szülészeten leszel, onnan már pocak nélkül engednek csak el:D
Én rettegtem a szüléstől! Olyan szinte, hogy túl hordtam a babám 1 héttel. De a szülés előtti napon este eldöntöttem akár milyen fájdalmas lesz előbb vagy utóbb túl kell rajta esnem, és már inkább vártam, hogy elinduljon a szülés.
Hát hajnalban el is kezdődtek a fájásaim.
Nem volt könnyű,nagyon fájt de megérte!!! És 1 órával utána azt mondtam a fájdalom felejthető volt és nekem egyáltalán nem negatív élmény a szülés.
Engem az éltetett végig, hogy már mindjárt kint van és vége az egésznek. Ja és a gátmetszés azt se tudom mikor történt! Valamelyik tolófájásnál de ilyenkor nem arra figyel az ember, hanem hogy nyomjon és vége legyen. Na de az a megkönnyebbülés és a kiváncsiág. Pillanatok alatt eltelik és csak a szép emlék marad!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!