Programozott császárral szeretnék szülni, Budapesten melyik kórházban elérhető opció ez?
Életet azzal adsz a gyerekednek, hogy 9 hónapig a méhedben hordod, nem azzal, ahogy kikerül onnan.
"Nem csak úgy kikapták őt, hirtelen belőlem. Sajnos ezt ugyanis igenis sokként élik meg a pici babák. "
A gyerek nem azért születik meg, mert felkészül és ki akar bújni. Ez nyálas ferdítés. Szerinted akkor miért van annyi korababa? A TE szervezeted úgy dönt, hogy gyakorlatilag kilöki magából a terhet. Szerinted mennyire nagy sokk az neki, hogy jó el van bent, aztán egyszercsak görcsök kíséretében kipasszírozod magadból, mert a szervezeted úgy döntött, hogy eddig és nem tovább, kifelé, majd lesz vele valami?
32! Az én lányom is császárral született, és kitartó.. Nem érdekel senkit sem, hogy mit olvastál, ugyanis aki ilyen tanulmányokat ír, annak vagy nincs gyereke, vagy x összegért írt egy cikket, esetleg ősanya...
N. olyan kitartó gyerek volt, hogy a kalapomat emelem előtte azóta is. A tipikus "kidobják az ajtón, visszamászik az ablakon". Úgyhogy ennyit a fene nagy elméletekről.
Kedves 20as! 30as hozzászóló vagyok!
Idéznék a hozzászólásodból:
"Amikor pedig a mellkasomra fektették, magamra is büszke voltam, hogy sikerült, megcsináltam, ÉLETET adtam a kisfiamnak. Nem csak úgy kikapták őt, hirtelen belőlem."
Nem hiszem, hogy szövegértelmezési problémám volt, inkább Te voltál kétértelmű, ugyanis ezen két mondat engedett következtetni az általam korábban leírtakra.
Azt meg, hogy írtam, hogy az én fiam milyen nyugodt, az ismerősöm gyereke meg nem, Te értetted félre, ugyanis nem azt mondtam, hogy minden természetes úton született gyerek a szülés miatt sír, csupán a sokkról állított teóriád ellen hoztam fel ellenpéldát...
De szerintem ez egy meddő vita, felesleges is folytatni, mindenki úgy szül ahogy tud, esetleg akar...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!