Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíló méhszáj miatt előrébb...

Nyíló méhszáj miatt előrébb hozhatják a programozott császár időpontját?

Figyelt kérdés

3. babánkat várom 37 hetes vagyok az előző kettő is programozott császár volt a gyerekkoromban két helyen is törött medencém miatt.

Az utóbbi napokban nagyon fáj a derekam a combom rengeteget keményedik a hasam fáj a hüvelyem néha olyan érzés mintha a baba nyúlkálna benne.

Azt olvastam hogy ez lehet a méhszáj nyílásának a jele.

2 hete voltam dokinál akkor 3100 volt méhszájam.

Igazából szeptember 10-re vagyok kiírva és azt mondta legutóbb hogy szeptember 3-4-én akar befektetni, de ha nyílik a méhszáj lehet hogy hamarabb megcsinálják a műtétet?

2014. aug. 22. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Nekem 37 hetesen egy sima kontrollon 4 ujjnyi méhszájat tapintottak ki reggel és azonnal zavartak a szülőszobára.

Nagy nehezen kikönyörögtem, hog yengedjenek haza, mert semmi cuccom ninc sösszekészítve és ha az apa pakol, azzal nem járok jól.

Hazaengedtek, 40percet kaptam, hogy visszaérjek, mert a baba nyomta lefelé magát és ha akkor kireped a burok a köldökzsinór már kiesett volna a baba előtt és abból baj lett volna ha épp otthon pakolok közben pl.

Mire visszaértem a kórházba 35perc alatt, már véreztem és egy ctg után beindították a szülést. Megjegyzem, semmi jelét nem éreztem, hogy szülni fogok, de ez a méhszáj érték nem várhatott.

2014. aug. 22. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

ez nem a méhszáj nyílásának jele, hanem készül a szervezeted magára szülésre

magában a méhszájnyílást meg sem lehet érezni

(mellesleg szerintem attól még lehet simán meg tudnád szülni természetes úton, nem tudom miért erőltetik a császárt, a dokiknak biztos jobb, pikk-pakk megvan a szülés...)

2014. aug. 24. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem nyugodtan varnak hiszen akar fajasok alatt is boven can ifo a csaszarra.

A babanak csak jo a fajas a tudeje erik tole kisebb az esely a wet longra ami csaszar utan gyakori.

2014. aug. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!