Ma vagyok 40+2 hetes. Méhszáj még teljesen zárt. Mire számíthatok? Meddig hagynak így? Beindítják a szülést, vagy esetleg császár?
A fiammal 40+4 délben voltam nst-n meg vizsgálaton: teljesen zárt, megtartott (3000) méhszáj, nulla fájás.
Délután 4-kor kezdődtek a fájások, 7-kor bementünk a kórházba, ahol elment a magzatvíz, és bő 3 ujjnyira ki voltam tágulva.
Vagyis ez nem jelent semmit, ettől akár még ma megszülhetsz. Nem kell a méhszájnak napokig nyílnia:)
Könnyű, gyors szülést neked!
40+4. aznapi vizsgálat, semmi előjel, zárt méhszáj, semmi jósló, semmi keményedés, viszont jóóóól megvizsgált a doki (megbeszéltük, nem ért váratlanul).
Így aztán 40+6. icipicit megnyílt méhszáj, de még mindig semmi előjel, megbeszéltük, hogy másnap reggel indítja oxival és burokrep-sel. Délben voltam nála, hazajöttem, pár óra múlva már jöttek is a fájások váratlanul, mentem be a kórházba, nagyon gyors szülés :)
Dec. 30-ra voltam kiírva, 2-án be kellett feküdnöm, 3-án megindították prepidin zselével(reggel 9-kor). 16:48-kor pedig megszületett a kisfiam. :)
Mielőtt megindították, nekem is teljesen zárt volt a méhszáj. Sőt, mikor dél körül elkezdődtek a fájások még akkor is csak 1 ujjnyi volt. Elfolyt a magzatvíz negyed 3kor és úgy kerültem fel a szülészetre. Aztán gyorsan meglett. :) Ha nincs baj, nem hinném, hogy császároznak.
Köszi a válaszokat! :)
Ma mintha változás történne, fájdogál a hasam és a derekam,de nem a megszokott módon és ha minden igaz akkor reggel óta folyamatosan találkozok a nyákdugóval. Pénteken be kell feküdnöm a kórházba, de van egy érzésem hogy addig nem húzzuk :)
Ha már fájdogál az már jó.
Lehet,hogy be is indul közbe.Egyszercsak elfolyik a magzatvíz és már indulhattok is.
Minden jót és könnyű szülést!Majd írj,hogy mi lett veled?
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!