Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétfőn be kell feküdnöm a...

Hétfőn be kell feküdnöm a kórházba, általában hogyan zajlik (adatfelvétel, ilyenek)? Úgy néz ki hogy császár lesz, de nem konkretizálta le, csak hogy feküdjek be. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem császár előtti napon délelőtt kellett befeküdnöm. Először adatfelvétel volt, aztán súly és vérnyomásmérés. Nőgyógyászati vizsgálat és Nst is volt. Elfoglaltam az ágyamat és aznap már nem történt semmi érdekes éjféltől nem ehettem és nem ihattam. Császár napján hajnal 5-kor lementem a szülőszobára, megkaptam a beöntést, utána lezuhanyoztam, aztán feltették a katétert, lefektettek egy ágyra, rámtették az Nst-t, megkaptam az oxitocynos infúziót... Pár óra múlva pedig már a karomban tarthattam a kisfiamat. :)
2010. szept. 16. 22:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi és gondolod,hogy már nem fog változtatni?Nagy a baba és ezért mondta a császárt.
2010. szept. 16. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Mikorra vagy kiírva? Lejárt már az időd? Csupén az hogy nagy a baba még nem jelent biztosan császárt.
2010. szept. 17. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:
csupán
2010. szept. 17. 12:06
 5/11 A kérdező kommentje:
25-re.De azt monda a doki,hogy nem várunk addig!!!!Amúgy téraránytalanság miatt....
2010. szept. 17. 13:15
 6/11 A kérdező kommentje:
ja és amúgy veszélyeztetett terhes vagyok..
2010. szept. 17. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha téraránytalanság áll fenn, akkor nagyon valószínű hogy meg fognak császározni, mert ilyen esetekben nem tud beilleszkedni a baba a szülőcsatornába.

Sok sikert! Majd írj, ha hazajöttetek a kórházból :)

2010. szept. 17. 20:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi!Persze hogy írok!:-)))

Már alíg várom,hogy itthon legyünk.

2010. szept. 17. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Ha minden rendben hány napig kell bent lennünk?És ha esetleg a baba besárgulna,akkor meddig?

Annyira izgulok,nem akarom,hogy a doki meggondolja magát és természetes szülés legyen,mert nem akarok kockáztatni.

2010. szept. 19. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves első, ez melyik kórházban volt így?

Én nem szeretnék beöntést. Hogy kerülhetem el?

2010. szept. 19. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!