Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárral...

Programozott császárral szeretnék szülni, Budapesten melyik kórházban elérhető opció ez?

Figyelt kérdés
Ha kell, fizetek is érte
2014. szept. 7. 14:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

21-es vagyok! Olvasd el még ezt:

[link]

2014. szept. 7. 19:23
 22/39 anonim ***** válasza:
53%
nahát, 21-es, eddig azt hittem, hogy a kérdés az, hogy hol lehet progicsászárral szülni, nem pedig az, hogy hogyan beszéljünk rá valakit egy kiragadott eset alapján valamire, amit ő nem akar.
2014. szept. 7. 21:30
 23/39 anonim ***** válasza:
69%
21-es: kiszakítják? Láttál már császármetszést élőben. Szó sincs kikapásról. Te örülsz, hogy összedolgoztál a kisfiaddal? Neki vajon milyen élmény lehetett? Nem tudjuk már meg, mert nem tudja elmondani, de kísérletek alapján annyira fáj megszületni, mintha az embernek érzéstelenítés nélkül levágnák a karjait. Csak a miheztartás végett írtam, mert annyira kardoskodnak az emberek a természetes szülés mellett. De nem ez volt a kérdés, a kérdező döntött, ha van rá pénze, szíve joga úgy szülni ahogy akar.
2014. szept. 7. 22:22
 24/39 anonim ***** válasza:
50%
21-es vagyok. Sajnos tudok olyan nőről, aki idén februárban esett át császármetszésen és három héttel később belehalt a komplikációkba, ugyanis vérrög keletkezett a műtét miatt. Itt hagyta a pici babáját. Igen. Kiszakítják. Tanultam pszichológiát és kísérletek bizonyítják, hogy a természetes szülés sokkal emberségesebb a gyereknek. Ráadásul hosszú évekig vizsgálták ezeket a gyerekeket. Nem hiába találta ki a természet így a szülést, ezt elhihetitek, csak a modern nők már annyira elkényesedtek, hogy ennyi fájdalmat sem tudnak vállalni a saját gyerekük érdekében. Minden emlős így szüli a gyerekét, annyira biztos nem lehet pocsék ez a módszer. És sajnos a császármetszésnél ezerszer több a komplikáció lehetősége, ezért sem hajtják végre a legtöbbször az orvosok, kivétel talán ha egy vagyont fizetsz nekik. Nagyon jó a császármetszés, ez tény, de csak akkor, ha valami oknál fogva nem sikerül a természetes szülés és veszélyben van az anya és a gyerek is. Nekem van szülésznő ismerősöm, nem is egy. Sokszor beszélgettem velük és orvossal is a terhesség alatt a császármetszésről. Egyik sem szereti, mert félnek a komplikációktól. Amikor szültem, a szobában volt egy császáros anyuka is. Hát ő ezerszer többet szenvedett, mint mi. Ráadásul a műtét után pár órával vissza szépen bevérzett és nem tudott tisztulni, ezért visszatolták a műtőbe. A véleményemet pedig elmondhatom.
2014. szept. 8. 10:34
 25/39 anonim ***** válasza:
19%
[link] mielőtt ész nélkül császároztat valaki!!!!
2014. szept. 8. 11:30
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Én nem szeretnék mást hozzáfűzni a vitához, de szerintem egy császármetszés sem kellemesebb az anyának,és nem csak kellemetlenséggel jár,hanem ugyanúgy fájdalommal is.

Főképp az utána következő napok,amikor mondjuk felkelnél a pici újszülött babádhoz,kivinnéd,sétálnál a folyosón,szoptatnál ülve,és gyönyörködnél benne,de nem megy,mert iszonyat fájdalmai vannak az embernek a hasi műtét után,mondjuk jóval tovább ,mint egy gátmetszéssel..nehéz felkelni,itatni kell az embert stb..

nagyon sok nőt hallok,akiknek sürgősségi császár lett,és el voltak keseredve ez végett,persze nem tehetnek róla,hisz nem Ők kérték..

És azon ledöbbentem,amit egyik hozzászóló írt,hogy a babáknak kínszenvedés hüvelyi úton születni..hát erről még senki sem tudott nyilatkozni,hogy milyen érzés volt mikor megszületett,de nem hinném,ha így lenne,még mindig a legtermészetesebb és evidens dolog lenne a hüvelyi úton való természetes szülés.

2014. szept. 8. 11:39
 27/39 anonim ***** válasza:
Előző voltam,azt hogy kivinnéd,arra értettem,hogy a csecsemőosztályról,magadhoz.
2014. szept. 8. 11:40
 28/39 anonim ***** válasza:
61%
Jajj ez nevetséges, Úristen 3 héttel császármetszés után meghalt. És hányan haltak bele természetes szülésbe?
2014. szept. 8. 12:08
 29/39 anonim ***** válasza:
48%

Hát én erre meg azt mondom, hogy baromira nem lehet előre tudni, mi lesz a szülés végkimenetele. :) én a Róbert Károlyban szültem természetes úton, fájdalomcsillapító nélkül, gátvédelemben. Sehol egy repedés... A szülés másnapján már semmi bajom nem volt, nevetgéltem, simàn felkeltem és mászkáltam, meg sem látszott rajtam, hogy szültem. Ugyanakkor a saját akaratából császáros szobatársam ne tudjátok meg, mit szenvedett. A babáját alig tudta megfogni, mozogni... Kiült a világfàjdalom az arcára, egy szenvedés volt neki az ott töltött pár nap... Szinte már nekem volt bűntudatom, hogy milyen k..va jól érzem magam hozzá képest. :)) és mindezért sokkal többet is fizetett, persze. Hát... Ha neki megérte, egészségére. :) most várom a másodikat, és ha csak nem lesz orvosilag feltétlenül indokolt (mert akkor persze nyilván nem fogok hisztizni, hogy márpedig én simán akarok szülni), eszembe nem jutna császárt kérni, az ziher. Te is gondold át mégegyszer sztem. Lehet rosszabbul járnál, mintha simán szülnél. És mint mondtam, a szélrózsa minden irányában történő rommá repedés sem biztos egyáltalán...:) boldog babavárást! :)

14 hkm

2014. szept. 8. 12:17
 30/39 anonim ***** válasza:
61%

nem a kérdésre válaszolok, ne haragudj kedves kérdező, csak a válaszokat olvasva felmérgeltem magam és muszáj két mondatot hozzáfűznöm...

Szóval nagyon unom már az olyan hozzászólásokat, akik lenézik a császárral szülőket és dobogtatják a mellüket, hogy ők mennyit vajúdtak, meg hogy "ÉLETET adtak a gyereknek, nem csak kikapták belőlük".

Én 5 hete "adtam ÉLETET" a kisfiamnak császárral egészségügyi okok miatt, de semmivel nem vagyok kevesebb anya, a 9 hónapot ugyanúgy együtt éltük át, amikor pedig "ÉLETET adtam neki", akkor meg rögtön odaadták az apukájának, aki hozta hozzám, így a felsírás után a hangomra szépen megnyugodott és születése óta kb csak akkor sírt eddig, ha megéhezett, az ismerősöm természetes úton született babája mellett meg nem lehet meglenni, úgy ordít a születése óta (2 hónapos), szóval ennyit a sokkról...

Szóval ősanyák, a császárral szülők semmivel nem kevesebbek tőletek, amíg meg nem tudjátok, hogy a császár milyen fájdalommal jár (vagy nem, kinek hogy, csakúgy, mint a természetes szülés), addig nem kell hasonlítgatni egymáshoz a kettőt és lenéző lenni...

2014. szept. 8. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!