Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Epidurális császár előtt...

Epidurális császár előtt katétert helyeznek fel? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem császárral,mindkétszer érzéstelenítés előtt tetteék fel, nem fájt, elsőnél meg se éreztem, másodiknál kellemetlen volt, de utána az egy óra alatt amíg meg ne,m kaptam az érzéstelenítőt rettenetes volt, nagyon feszített, akkor azt mondta,hogy többet nem szülök, a katéter miatt!
2014. szept. 4. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:
O te szegeny, vagy anatomiailag mashogy van ott neked belul, vagy rosszul csinaltak
2014. szept. 4. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Tyű kicsit örülök hogy nem vagyok egyedülert nekem is fajt. Kb mint mikor felvan fázva az ber és marhára fáj pisini. A sz.nő teket meg nyomott rajta egy nagyot, de őszintén alig vártam hogy elaltassanak mert végig fájt. Kibirhato volt de örültem nagyon hogy kiszedik erre az is ...huh aszittem betojok... Majd még utanna par jo par napig fajt pisilni is. Aztmondtak van aki ilyen érzékeny rá és hogy majd elmulik... hát elmult de csak mert a csaszar helye meg a begyullad véna amit szurtak jobban fajt. De még ez is elvisehető volt ha ott volt a baba:)
2014. szept. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!