A császár közben kapott epidurális érzéstelenítőtől lebénulhat valaki lába? Ha igen, mennyivel utána?
Figyelt kérdés
2008. márc. 7. 15:42
1/5 anonim válasza:
Mindennek van veszélye de igen ritka. Én 1 hete szültem szintén császárral és érzéstelenitővel és semmi bajom pedig én is nagyon féltem tőle.
2/5 anonim válasza:
Határozottan mondhatom hogy nem!!!! Semmi baj nem lehet az epidurális érzéstelenitötöl!!!! Valamelyik nap erröl volt szó a tv-ben és ott határozottan mondták az orvosok!!
3/5 A kérdező kommentje:
Az orvosoknak általában nem hiszek, de azért köszi!
2008. márc. 7. 19:03
4/5 anonim válasza:
Szerintem az orvos nem fogja azt mondani,hogy egen mivel ő is magát védi.többnyire mindig aláíratják-sőt már kötelező ilyen estekben nyilatkozni,hogy saját felelősségre..nekem egy kézműtétem volt és ott millió papírt írattak alá,hogy saját felelősségből vállalom-pedig el sem mondtk mi lehet ha nem jól sül el..Én fogorvosok közt mozgok és ők mondták pont ha nem jól talál egy egy ideget érzzéstelenítéskor akkor több hónapig is érzékeny lehet valakinek a szája vagy füle-sajna ezt átéltem én is a számon,de legrosszabb esetben le is bénulhat azt mondták,de azért hozzá tették ez nagyon ritka eset és ehhez nagyon mellé kell szúrni.meggyőződésem,hogy az orvosokban bízni kell,mert máshogy nem megy semmilyen dolog,legyen az szülés vagy foghúzás stb...és nem szabad rettegni,mert attól csak magunkat tesszük tönkre és egy görcsös szervezet rosszabbul is vehet pl.egy epidurális érzéstelenítést.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én mindenhol azt olvasm,hogy nem lehet tőle lebénulni.
Az érzéstelenítőt nem a gerincbe,hanem a gerincet körülvevő víztérbe adják.
Viszont tényleg van hogy rossz helyre szúrják,aminek az lehet a következménye,hogy nem ott zsibbadsz el ,ahol kell.(lehet ,hogy csak féloldalt stb.)
Én progamozott császárral fogok szülni,de nagyon félek én is ettől.Arra gondolok mindig,hogy nagyon sokszor műtenek így főleg azoknál akiknek nem bírja a szívük.
Bízzál abban , hogy nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!