Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Epidurális császár előtt...

Epidurális császár előtt katétert helyeznek fel? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 23:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Császár előtt tesznek fel katétert, ami egyáltalán nem fáj.
2014. szept. 3. 01:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem fáj, csak kellemetlen.
2014. szept. 3. 05:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem fáj. Első császáromnál nem éreztem, már érzéstelenítettek, a másodiknál hamarabb kaptam, kellemetlen volt.
2014. szept. 3. 05:46
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Érzéstelenítés után rakják fel, ha felraknak.
2014. szept. 3. 08:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 3. 08:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem mind a kétszer előbb érzéstelenítettek, utána rakták fel.
2014. szept. 3. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Nalunk eloszor felraktak es utana erzestelenitettek.

Nem faj csak kellemetlen. Amikor kiveszik rosszabb. Nem sokkal. Az is csak akkor faj kicsit ha a buborekot nem eresztik le rendesen, ha jol leeresztik akkor az is csak kellemetlen egy par masodpercig. :-)

2014. szept. 3. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is érzéstelenítés előtt tették fel, egyáltalán nem fájt, kicsit kellemetlen érzés, ne félj tőle! :)
2014. szept. 3. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is meg a szuloszobaban katetereztek meg, majd a mutoben szurtak. En semmit nemereztem, megcsak kellemetlen sem volt a felhelyezes. De megmondom oszinten, a vajudas 10000000x rosszabb mint egy esetleges kellemetlen kateterezes, es inkabb a csaszar utani muteti fajdalomtol felnek ha tartanek tole, mert az 1 hetig is eltart, ami a fajdalmas reszet illeti, plusz utana 2-3 hetig szurkalni magad a veralvadasgatloval, stb...stb...szoval ez a kateter a szulesnek az 1 milliomod resze, erzekeles szempontjabol.
2014. szept. 3. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor en leszek az ellenpelda.csaszar elott erzestelenito nelkul raktak fel es fajtnem mondom hogy kibithatatlan de fajt.3 vagy4x probaltak felhelyezni,nover meg asszisztense aztan meg azon tanakodtak hogy ok meg ilyet nem lattak meg kerdeztek hogy orvosom nem mondta hogy vmi ott maskepp van.mai napig nem tudom mirol beszeltek,vmi jaratokrol.ez fel eve volt
2014. szept. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!