Kínai piros cukor szüléshez?
Figyelt kérdés
Furcsa kérdésem lenne. Első gyermekem születésénél egy szobában feküdtem egy Kínai hölggyel. Aki elmesélte nekem hogy egy fajta piros bogyóból (piros cukor, a fordító szerint nád cukor) készült itallal gyógyulnak szülés után a nők. Ő is hozott belőle és naponta többször nekem is készített az italból.csak melegen lehetett inni. Összehúzza a méhet és a vérzés hamarabb elmúlik. Három nap alatt rendbe hozott. Elmondta hogy itthon is kapni csak nem ilyen jót. Ott nem kapnak gyógyszert a kismamák csak ezt. Na ezt a teát vagy nem is tudom mit keresem.. Második gyermekemet várom. Remélem tud nekem valaki segíteni :)2014. szept. 2. 19:47
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon erdekes en nem is hallottam errol..viszont engem is erdekelne..bocs,h valaszolni nemtudok..25hkm
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
szeritnem kérdezz meg egy kínait.
Lehet van nekik valami ősi módszer valóban.
Vagy valakit aki kínai orvoslással foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!