Melyik cukor volt, amilyen piros és fehér csík volt?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon imádtam a cukrot és sajna nem tudom a nevét meg a márka nevét is. Piros, fehér csíkos cukor volt és eper ízű, de volt olyan, hogy narancs ízű is. Tehát így néz ki, az tudjuk, hogy peppermint candy vagyis mentolos.
2013. dec. 30. 08:51
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Lila, piros,most csíkos... minden nap egy cukros kérdés... XD Édes élet. Selyem cukor volt hasonló, de, akkor Te még nem élhettél.Meg a kirakodóvásárokban, búcsúkban az a kemény spirál alakú cukor rúd. na az volt piros, naracs és zöld csíkos is.
3/5 anonim válasza:
Az én gyerekkoromban hosszúkás alakú volt, és árpacukornak hívták, fogalmam sincs, miért!
De a színe és az állaga ugyanolyan volt, mint a képen látható cukoré.
Most találtam egy linket:
5/5 A kérdező kommentje:
CAMPINO!!! Köszi, köszi a többieknek is. Amúgy tévedtem, nem narancs volt, hanem barack ízű a narancssárga cukor. :) Kár, hogy itt nem lehet kapni. :(
2014. jan. 5. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!