A nádcukor ugyanolyan cukros, mint a rendes (fehér, kristály) cukor?
Fehér: kártékony, hirtelen emeli a vércukorszintet.
Nád: A cukornád szárából finomítás nélkül, gőzöléssel készül.B vitaminokat ásványi anyagokat és melaszt tartalmaz.
Amit ajánlok:
Nyírfa : ezt a szervezet csak részben emészti meg, 75%a egyátalán nem hasznosul. Vagyis éppen négyszeres mennyiség ad a cukoréval azonos értékű kalóriát.
"Fehér: kártékony, hirtelen emeli a vércukorszintet"
Ezt ki találta ki hogy a tiszta cukor emeli, a szennyezést tartalmazó meg nem?Az mire jó hogy a melaszt benne hagyják? Nem az a mérvadó hogy hány g cukrot fogyasztok? A cukorrépa tele van savakkal fehérjékkel ha nem tisztítanák ehetetlen lenne!
"A nádcukor ugyanolyan cukros, mint a rendes (fehér, kristály) cukor?"
igen, ugyanolyan édes
és gyakran ugyanolyan fehér kristálycukor formában kerül eléd, mint a répacukor, meg sem tudod különböztetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!