Az elektromos palacsintasütőhöz is ugyanolyan palacsinta tészta kell, mintha serpenyőben sütném?
Figyelt kérdés
Vagy sűrűbb tésztát kell hozzá készítenem?2012. máj. 24. 14:52
1/1 grmindenyssa válasza:
Nekem olyan elektromos palacsintasütőm volt, amelynek a domború felületét kellett a tésztába mártani.
A tésztába kevesebb cukrot kell tenni, és deciliterenként kb. egy evőkanál olajat kell belekeverni.
Minden bemártás előtt vékonyan meg kell olajozni a felületet kenőecsettel.
Nálam ezek a módszerek váltak be, de bátran kísérletezgetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!