Mit tegyek, hogy a 3 hós babám arcáról elmúljanak a piros pöttyök?
Azt mondta a gyerekorvos a tejtől van,mindig mossam le,mert a cukortól jönnek ki,lemosom már egy hete,de nem javult.gondoltam a hidegtől,kenem mosakodóval,mint krém nem jó,az,hogy forralt vizet használok se segít.
nem iszok egy 5 napja tejet,de nem segít,néha egy kis sajtot eszek,de azt se minden nap,már a joghurtot is elhagytam....csak az arcán van
más ötlet?
1.válaszolónak-kezdetektől..hol jobb,hol rosszabb
2.válaszolónak:tudom,hogy az anyatejre gondol,ezért törlöm le neki etetés után, amit én eszek tejterméket a neten olvastam.ezt is olvastam,hogy majd elmúlik,de mikor,most mr 3 hós,ennyi időset olvastam,de rosszabb
:-D
nem attól jön ki neki,mert egy kicsit anyatejes lesz a pofija!!!!
bekerül a szervezetébe,és amik az anyatejben vannak anyai hormonok,azok ülnek ki az arcára.
pl ha te szotyit eszel,akkor pattanásos leszel.de nem attól hogy hozzáért az arcodhoz a szotyi,hanem mert az olajos magvak belsőleg így hatnak a bőrre.
Az anyatejjel ugyanez.
Érted mostmár?
Másképp nem tudom elmagyarázni
:-D
sejtettem,hogy belsőleg hat rá,ezért nem iszom tejet,de mondjuk írhattam vna a babot is,hogy azt se eszem,mert átkerülve az a.tejbe puffaszthatja stb-belsőleg
azért írtam,hogy nem iszom tejet,mert ilyen tanácsokkal van tele a net,no tejtermék-szebb bababőr-belsőleg
a doki mondta,hogy esetleg az arcát kicsaphatja az anyatej-külsőleg,mivel,hogy sok benne a cukor
én sem tudom elmagyarázni másképp
Kedves 5ös,a cikket már én is olvastam,de most csúnyább az arca,mint korábban,illetve korábban többségében foltok voltak,most sok-sok pötty,íme képen
nem nem!
még most sem értesz.
akár iszol tejet,akár nem,akár eszel sajtot,akár nem,a babád bőrén mindenképp kijön a pötty,mert a hormonok okozzák,a te anyai hormonjaid,amik a te anyatejedben találhatóak.ezt megissza a babád,bekerülnek az anyatejjel a hormonok a szervezetébe,és ezek látszódnak a kis bőrén.
A cikk is azt írja hogy 4 hónapos korban általában elmúlik magától.
az meg hogy nem szabad babot enni,meg karfiolt,mert puffasztják a babát,marhaság.2 pofára tömtem a tiltott zöldségeket,és semmi baja nem lett a fiamnak.egyszer se fájt a hasa.
Nem kell megmutatni orvosnak, elmúlik.
Igaz, hogy az anyai hormonok ürülnek ki a szervezetéből (kb. olyan pattanásos kiütések ezek, mint a serdülőkorban a hormonoktól). ahogy kiürül a szervezetéből a hormon, elmúlnak a pöttyök. ennek nincs köze az étkezéshez. a puffasztó dolgoknak a hasfájáshoz lehet köze, azért nem ajánlatos enni.
nekem 2 hónapos a babám. mi babaolajjal kenegettük neki reggel-este, attól kicsit enyhült. most kezdenek talán eltűnni. ha 4 hónapos kora után nem múlik el, én csak akkor nézetném meg bőrgyógyásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!