Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy elmúljanak a...

Mit tegyek, hogy elmúljanak a kozmetikus utáni piros foltok?

Figyelt kérdés
Arcgrízre vagyok hajlamos. Kozmetikus kellett váltanom, mivel a drágábbat már nem tudom fizetni. Viszont most 2-3 napja fáj az arcbőröm, meg egy-némelyik piros folt/seb nagyobb, mint miután a régi csinálta. A régi kozmetikusom aloe verás krémet ajánlott nyugtató gyanánt de még mindig nem múlik el. Örökre ilyen marad, vagy még menthető, és ha igen, mivel? :(
2012. szept. 2. 15:17
 1/4 anonim válasza:
Én a helyedben felhívnám a régi kozmetikusomat, és tőle kérnék tanácsot. Ha tényleg komolyabbak a sebek, nem szabad mindenféle krémet rákenni! Ha nem is akarsz újra sok pénzt fizetni, hogy elmenj hozzá egy kezelésre, mindenképp hívd fel szerintem!
2012. szept. 2. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
1hónap és elmúlik. aloe verás géllel kenegesd,az tényleg jó rá!:) ha nagyon enm jó rá, akkor irass fel bactroban kenőcsöt, lehet nem ártana rá, ha elfertőződött. ez egy antibiotikum.
2012. szept. 2. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne parázz, nekem rendszerint min. 1-1,5 hét kell, hogy regenerálódjon a bőröm, mert annyira érzékeny.
2012. szept. 2. 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most úgy nézem, mintha a duzzanatok "lejjebb mentek volna", már szinte tényleg csak pöttyök. Nekem is nagyon érzékeny a bőröm (allergiás vagyok mindenfélére, pl. lanolinra), úgyhogy adok magamnak egy kis időt. És a régi kozmetikus is aloe verás krémet rakott az arcomra, úgyhogy szerintem ártani nem árt, persze hagyom levegőzni is. Minden választ hasznosnak értékeltem, köszönöm.
2012. szept. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!