Kit válasszak a Sz. János kórházban?
Szia!
Én Dr Varga Antalnál szültem. Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Ha bővebben érdekel a dolog szivesen válszolok. Irj emailt: bea0824@gmail.com
Én életemben először a Szent Jánosban voltam nőgyőgyásznál.Egy betegszállítós jóbarátomat,aki utána kollega lett, kérdeztem róla,h melyik nőgyógyászatra menjek.Dr Dömötöri Jenő nagyon ügyes kezű nőgyógyász.Varga doktornőről sok jót nem hallottam.Egyszer találkoztam vele,de egy másnapos pitbull hozzá képest szelíd volt.Baltschik doktor úrral is csak jó tapasztalataim vannak.Illetve Varga doktor úr,akivel szintén csak egyszer találkozam,de nagyon szimpatikus volt.
Remélem tudtam valamiben segíteni, ha nekem kellene választani Dömötöri doktort választanám,más kérdés,h úgy néz ki,h nem szülhetek ott:(
11hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!