Ki az aki rendi, jó doki a pécsi Megyei Kórházban? Vagy ne válasszak a szüléshez?
Szia!
Jó lenne tudni, hogy kihez jársz és hány hetes vagy?
Én is a Megyeibe járok és a terhességemet a Világi Szabolcsnál kezdtem aki nagyon aranyos. Sajnos táppénzre került és elvileg márciusig nem lesz. Ezt sajna nem várhattam ki, hisz járni kell dokihoz. Most egy ismerősünkhöz mentem át, ő a Várvizi Zoltán. Nagyon jó orvos,figyel mindenre és bármikor hívhatom ha van valami.
Ajánlották még a Borsai Pétert, hogy ő meg a kedvességéről és az odafigyelésről híres. Felhívom a figyelmedet arra is, hogy ezek az orvosok akiket most ajánlottam ők mind a ketten Ultrahangos orvosok is!!!! Nem minden orvos Ultrahangozhat. A Világi pl. nem, így mindíg más nézett meg. Most legalább amikor vizsgálatra megyek van ultrahangos ellenőrzés is.
Orvost akkor váltasz amikor akarsz, ez a te döntésed...a doki esetleg meg majd morog magában. Ne törődj vele!
A Fábián Zoltán NEM ajánlom! 8 hetesen azt mondta elhalt a magzatom és durván is vizsgált meg. A recepción sem ajánlják őt és más kismamáktól is hallottam, hogy brrrrrrrr.
Üdv: 17 hetes pécsi kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!