Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kit válasszak? Ajáljatok jó...

Kit válasszak? Ajáljatok jó nőgyógyászt a XV. Kerületben, vagy az uzsoki korházban!

Figyelt kérdés
Magándokihoz járok, de magán klinikát nem tudunk megfizatni.:( Váltani szeretnék. 3 vetélésem volt eddig, nagyon félek. Most vagyok 11 hetes.
2009. okt. 12. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is a XV.ben lakom. Nincs magán dokim az sztkba járok Szunyogihoz, elég alapos. A Kovács nem szimpi pénzéhes nála egy szülés 150. De nekem nem lesz fogadott dokim az Uzsokiról viszont sok rosszat halottam ajánlani tudom hogy apás szülés legyen mert talán úgy nem vernek át. Ismerősöm nemrég szült ott és a fájdalom csillapítóért kértek tőle húszezret és míg nem adta oda vagy nem írt alá valamit nem csinálták meg neki pedig azt a tb állja. Szóval kell oda egy férfi.
2009. okt. 14. 19:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát ez szomorú.:(

Azért gondoltam az uzsokira, mert az van hozzánk a legközelebb és az interneten jókat olvastam róla.

2009. okt. 15. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!