Ha nem fizetek az orvosnak a szülésért (ügyeletes orvosnál szülök), várhatóan kevésbé lesznek velem lelkiismeretesek, ill. odafigyelők?
Úgy tudom, van ahol előre kérik a pénzt.. És az esetleges utókezeléseknél is lehetnek bunkók...
Köszönöm a választ!
Én ügyeletesnél szültem, és jobbat nem is kívánhattam volna. Mind a szülésznő, mind a doki, figyelmes, kedves, alapos és segítőkész volt, ennél többet nem is kaphattam volna. A végén mindkettőnek adtunk némi pénzt. A szülésznő reggel még megnézett (éjjel szültem), a doki bejött másnap és megadta a számát, hogy ha gond van hívjam, majd a hazajövetel előtt megvizsgált.
Szóval vannak orvosok, akik esküdt tettek, és nem a pénzre!
Én 3 gyereket szültem ügyeletes orvosnál. Egyik sem volt bunkó, sőt a szülésznők sem, a 2. szülésemnél kifejezetten egy angyal volt a szülésznő, az orvos az első és második szülésemnél is nagyon kedves volt, szülés után is bejöttek hozzám, sőt, az első szülésemnél a doki még ki is szedte a belső varratokat, mert úgy kényelmesebb nekem.
A 3. szülésemnél már nem jött be az orvos szülés után a kórterembe sem, de a szülést rendben levezette, nem volt bunkó, azért volt kicsit morcos, mert sztk rendelésről kellett feljönnie, de hát Istenem ez van, az összes szakorvos jelölt műtött, de egyébként rendes volt.
Szóval semmilyen hátrány nem ért, a szülés után meg a csecsemős nővéreket nem érdekli, hogy volt-e fogadott dokid vagy nem volt, mert a következő 3 napban úgy is a csecsemősök lesznek veled a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!