Nem ciki ez így?
Figyelt kérdés
Terhesgondozásra magán dokihoz járok, de a szülés (anyagi okok miatt) nem nála zajlana, hanem az ügyeleten. Mit fognak hozzá szólni, az ügyeleten, hogy nem fogadtam meg azt a dokit akihez végig jártam? Nem fognak ezért hanyagolni? Bár mindeddig csak az előnyöm származott abból, ha bementem a kórházba és csak megemlítettem a nevét, de szülésnél is így lesz vajon?2014. aug. 26. 10:15
1/8 anonim válasza:
Kórháza és dolgozói válogatják,hogy tényleg hogy állnak majd hozzád a szüléskor.
Szerintem ez a Te és a Párod magánügye, hogy megtudjátok/megakarjátok e a dokit fogadni. Esetleg neki megemlítheted, hogy köszönöd, hogy egész várandósság alatt így odafigyelt Rád és a Babára, de sajnos anyagi okok miatt nem tudjátok felkérni a szülésed levezetésére. Remélitek, hogy nem neheztel ezért...bla-bla...persze ha normális nem lenne miért neheztelnie!
Könnyű és gyors szülést kívánok!
2/8 anonim válasza:
Én is így szültem. Terhesgondozásra magánorvoshoz jártam, de ügyeletesnél szültem. Egyáltalán nem ciki, szerintem nagyon sokan vannak, akik nem engedhetik meg azt, h 80-100 ezerért szüljenek. Nagyon kedvesek voltak velem szüléskor illetve szülés után is, a magánorvosom többször megkeresett a kórházban, hogy hogy vagyunk :) És tényleg, annak ellenére hogy nem volt fogadott dokim illetve szülésznőm, le a kalappal előttük. Bár azt nem tudom, hogy volt e köze ahhoz, h neves dokihoz jártam.
3/8 anonim válasza:
Ja és az lemaradt, h a doki a 31.héten kérdezte meg, h h tervezzük a szülést. Akkor mondtuk, h nagyon szeretnénk őt, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak. Akkor azt hittem, h a további terhesgondozásokon nem olyan lesz mint előtte.. de nem így volt, ugyanolyan kedves, odafigyelő volt.
5/8 A kérdező kommentje:
debrecen
2014. szept. 19. 17:39
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem fognak hanyagolni! Nyugi én is itt szültem. Vagyis a klinikán ! Te hol ? Kenézy vagy klinika ?
7/8 A kérdező kommentje:
klinika
2014. szept. 24. 13:12
8/8 anonim válasza:
A klinikán kedvesek. Ha mondod az orvosok nevet, hogy hozza jártál terhes gondozásra nem fognak hanyagolni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!