Kinek milyen volt a császár? További kérdések lent!
Programozott császáros leszek.
Kérdéseim:
Amikor kiemelték a gyereket, az nagyon rossz volt?
Amikor "kitakarították" a méhed, az nagyon rossz volt?
Ráaltattak? Ha igen, megkérdezték, vagy "önkényesen" altattak rá?
Milyen érzéstelenítésed volt? Éreztél-e fájdalmat?
A műtét után volt hányingered, émelyegtél?
Kisbabádat mikor szoptattad először?
Bocsi, csak hirtelen sok kérdés van bennem és nincs kinek feltennem. :(
Szia!
Én is császáros vagyok.Természetes szülésnek indult a szülésem, de mivel nem illeszkedett be a baba feje a szülőcsatornába és már amúgy is 5 nappal túlhordtam a babát amikor beindították a szülést.A vajúdásom 7 órás volt ami kell a babának és az anyának is.7 óra vajúdás és pár fellépő probléma miatt döntöttek a császárnál.Epidurállal érzéstelenítettek,végig fent voltam,nem altattak.Éreztem amikor a babát veszik ki belőlem, de nem volt utána se hányingerem, se émelygésem és nem hánytam.Ahogy kivették a babát és megtisztították rögtön hozták oda a fejemhez és adtam neki 1 puszit.Lehet ritka kivétel vagyok,de 40 perc múlva már hozták be a babát a szülőszobára és a cicimre tették, a férjem végig velem volt a vajúdásnál csak a császárnál nem.6 órát hagytak pihenni,utána megtisztítottak, kérte a nővér hogy kelljek fel ami fájdalmas volt de sikerült.Mivel el tudtam magamat látni,tudtam pisilni stb. így behozták a babát és végig velem volt az elkövetkezendő 3 napban.Vicces de hajnalban császároztak és aznap kora este már a sarki boltba mentem magamnak gyümölcsléért.Nagyon hamar regenerálódtam,egyedül elláttam magam.Augusztus 27-én volt a szülésem,azaz 22 napja és a hasam teljesen lement,visszanyertem a régi alakomat.Úgyhogy ne aggódj!Szeretném én is átélni a természetes szülést legalább egyszer az életemben,de ez most így alakult és nem bánom.Bár sokan lenézik a császáros anyukákat, de azok bekaphatják de komolyan!Ha valami komplikáció fellép akkor ez a járható út.Sokan fognak azzal riogatni hogy sok anyuka meghalt már császár közben,mert ez egy nagyon durva hasi műtét.Ne foglalkozz ezzel!Sokan meghaltak már természetes szülés közben is és mindenre van példa a történelem során.Remélem segítettem neked!Ne foglalkozz a negatív emberekkel, csak az lebegjen előtted hogy hamarosan kezedben tarthatod Életed értelmét a kisbabádat ami leírhatatlan érzés.Mikorra vagy kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!