Kinek milyen volt a császár? További kérdések lent!
Programozott császáros leszek.
Kérdéseim:
Amikor kiemelték a gyereket, az nagyon rossz volt?
Amikor "kitakarították" a méhed, az nagyon rossz volt?
Ráaltattak? Ha igen, megkérdezték, vagy "önkényesen" altattak rá?
Milyen érzéstelenítésed volt? Éreztél-e fájdalmat?
A műtét után volt hányingered, émelyegtél?
Kisbabádat mikor szoptattad először?
Bocsi, csak hirtelen sok kérdés van bennem és nincs kinek feltennem. :(
Szia! 6 hónapja császároztak!
1.: Egyáltalán nem éreztem semmit belőle.
2.: Szintén. Annyit éreztem, hogy húzkod össze-vissza a doki, amikor varr össze.
3.: Epidurállal szültem, így nem.
4.: Epidurál, ami sajnos még nem hatott, amikor vágtak. Bizony, éreztem fájdalmat.
5.: Igen, sőt hánytam is az egyik méhösszehúzótól. (De ez nem jellemző sztem)
6.: 3,5 órával a szülés után hozták ki először, akkor még a fejemet se emelhettem fel, csak a karomba vehettem. 12 óra elteltével tettem először mellre.
Remélem, tudtam segíteni! Sok sikert, könnyű szülést!:)
6 hónapja volt a császárom. Semmit nem éreztem, nem fájt semmi. Már egy ideje ott feküdtem, mikor megkérdeztem az aneszteziológust hogy mikor vágnak. Azt mondta, már emelik ki a gyereket. :-) Tényleg semmit nem éreztem. Nem altattak. Spinális érzéstelenítésem volt. Én sajnos a műtét közben hánytam kényszer, és egyszer utána. 12 órát nem emelhettem a fejem, éjfélkor volt a császárom, másnap délután szoptattam először.
Minden jót neked!!!!
Tudjátok, én nagyon hányós vagyok.
Volt már több műtétem és vagy hánytam utána, vagy borzalmas, szinte nem múló hányingerem volt utána napokig!
Kb. ettől a hányástól félek a legjobban, hogy műtét közben jön rám és akkor hogy fog kijönni, illetve utána, ha nem emelhetem fel a fejem... Rémálom! :(
Szia!
Másfél éve született a kisfiam császárral. Régen volt, de nagyon élénken él bennem.
Egyáltalán nem hatott a gerincérzéstelenítő, az aneszteziológus közben a fejemnél elsuttogta az asszisztensének, hogy valószínűleg rossz helyre szúrt. Felajánlották közben az altatást, de ébren akartam lenni, amikor kiemelik a fiamat, úgyhogy kibírtam. De mindent éreztem, ilyen lehet az élve boncolás. Amikor kiemelték, és elkezdett a dokim tisztítani és varrni, kaphattam gázt, az jó volt, teljesen elkábultam. Onnantól már semmit nem éreztem. Utána nem hánytam, nem szédültem, hanem folyton rázott a hideg. A kisfiamat a műtét után azonnal behozta a csecsemősnővér, és a mellemre is tette. Tudtam rögtön szoptatni, volt már egy pár csepp tejem. A fiam nagyon ügyesen szopizott.
Szval nekem őrülten fájt, de ne aggódj! Nem ez a jellemző. Minden rendben lesz.
Hű, elég ijesztően hangzik. : /
Köszönöm az eddigi válaszokat, még írhattok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!