Szegedi klinikára mit kell magaddal vinni?
Kapott valaki a védőnőtől vagy bárki mástól valamilyen listát, hogy magamnak a babának+szülésre miket kell bevinni? Minden szülészet más, ezért kérdezem. Vagy esetleg saját tapasztalatok? Sajnos a látogatási tilalom miatt nem biztos, hogy olyan gyakran tudnak a hozzátartozók utánpótlást vagy a hiányzó dolgokat behozni, ezért mindent, ami kell, össze kell készíteni a bőröndbe.
Előre is köszönöm a segítséget. 39 hetes kismami
Köszönöm szépen, én is beraktam ezeket, a megerősítésre azért szükség volt (a szüléses pakkba tusfürdőt elfelejtettem rakni). Nekem a doki azt mondta, hogy hétfőn menjek be emlőstimulációra bőrönddel. Nem hiszem, hogy beindítaná a szülést, de ha rossz lesz az eredmény (meszes méhlepény miatt csinálják), akkor benntartanak. Még az is lehet, hogy találkozunk:-)
Ja, egyébként a babának kiskesztyűt meg egy plédet javasoltak a pelenka mellé, mert azt nem tudnak adni. Mást tényleg adnak
Ha nem baj, akkor tényleg lenne egy pár kérdésem:)
Milyenek voltak a szülésznők illetve a csecsemős nővérek? Fogadott szülésznőm nincs, csak dokim.
Segített valaki a szoptatásban? Amikor nálad van a baba, akkor milyen pelenkázós cuccokat (krémeket, hintőport, alkoholt...) tudsz használni? Mert egy dolog, hogy pelenkát viszel, de a többi? Adnak? Ha végig kint van nálad a baba és pl. el szeretnél menni wc-re vagy tusizni vagy vizsgálatra, akkor oda tudod adni valakinek? Mindig vannak a csecsemőosztályon akiknek oda lehet adni vagy kérdezni lehet pl? Segítőkészek?
na most jól lerohantalak, de nagyon megköszönném, ha leírnád a tapasztalataidat, mert gondolom Te is tudod milyen első babásnak lenni:) Tiszta kérdőjel az egész fejem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!