Ha sztk-s orvosnál szülök, kérhetem hogy had szüljek gátvédelemmel?
Figyelt kérdés
Második babámat szülöm 2 hónap múlva, az elsőt is sztk-s orvosnál szültem, most sincs fogadott dokim. Elsőnél eszembe sem jutott hogy gátvédelemmel próbálkozzak, viszont most a másodiknál szívesen megpróbálnám. Sztk-s orvost kérhetek arra, hogy ha van rá mód és úgy látja hogy menne, akkor gátvédelemmel szülhessek? Vagy legalábbis próbáljuk meg? Vissza utasíthat?2014. aug. 20. 15:19
11/12 anonim válasza:
Szó sincs róla, hogy kötelező a gátmetszés 1. szülésnél. Nekem a dokim (NEM FOGADOTT) mindent elkövetett, hogy elkerüljük a metszést - vmi olajjal kent. De hiába, nagy volt a babám feje, muszáj volt a végén vágni egy kicsit.
12/12 anonim válasza:
9. vagyok. Én mondjuk mindkettőnél kaptam oxit, mégis sikerült. Szót kell fogadni a szülésznőnek, és azt csinálni amit mond, akkor nyomni, nem nyomni, oda nyomni ahova mondja (előre, le) stb.
Szerintem sok anyuka nem is veszi a fáradságot, hogy utánaolvasson, utánanézzen, utánakérdezzen a dolgoknak. Úgy vannak vele, hogy a DOKTOR ÚR a mindenható, majd ő megmondja mit szabad és mit nem. Tessék egy kicsit határozottabban kiállni a mellett, amit szeretnétek - feltéve, ha tudjátok, mi az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!