Milyen érzés mikor megszületik a második babátok? Ugyan ugy szereted mindkettőt? Vagy érezni fogok külömbséget?
Figyelt kérdés
Ugy félek attól hogy a második babámat majd nem szeretem annyira mint az elsőt, vagy hogy nem tudom majd jól beosztani az időm, és elhanyagolom majd az első babám. Meg attól is félek hogy 5napig nem fogom majd látni az első szülött fiam, mert császáros leszek. Hogy lehet erre felkészülni, ha egyáltalán fel lehet?2014. aug. 19. 06:58
11/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez a kérdés minden anyukában megfogalmazódik,csak van aki nem vallja be. Nekem 20 hónap van a gyerekek között,a kicsi fiam most 2 hónapos. A kórházban töltött napok wngem viseltek meg,a lányomat nem,pedig anyás,de élvezte,hogy az apjával lehet. Nekem császárom volt most is és nem telt el 3 nap és már haza is engedtek,amit én nem bántam. Segítségem nincs,egy hétig volt itthon a férjem az elején. A kórházban összeszoktam a fiammal és második baba lévén itthon is rutinosabban mennek a dolgok. Persze nagy szerencsém is van,mert a fiam jó baba,nem volt hasfájás,jó alvó,tényleg csak akkor sír,ha valami baja van. Sokszor van nekem is büntudatom,hiszen bármennyire is szeretném,nem tudok velük annyit foglalkozni,mint amennyit szeretnék. De egy anyuka feltalálja magát,így megtanultam szoptatás közben etetni,olvasni,rajzolni,építőkockázni a lányommal. Imádom mindkettőt mindennél jobban és ahogy már előttem is írták,az egyiket ezért a másikat azért. Ők a legjobb dolog az életemben (meg a férjem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!