Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés anyukának lenni?...

Milyen érzés anyukának lenni? Mikor megszületik és te belegondolsz hogy " Anyuka Vagyok"!

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
szia! én annyira el voltam varázsolódva a kicsimtől, hogy ebbe nem gondoltam így bele. csak néztem, szagolgattam (éjjeli baba). aztán másnap reggel a nővér anyukának szólított és én ettől majdnem hanyatt estem :)))) rettentő fura volt!!!
2009. aug. 17. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Naponta felteszem magamban ugyanezt a kérdést!

De már hamarosan a választ is fogom rá tudni! :)

32 hetes kismami

2009. aug. 17. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem napokba tellt mire felfogtam, hogy mi is történt. Sajna az én lányom 4 napig inkubátorban volt, de amikor először megfoghattam és rámnézett azzal a gyönyörű kék szemével, olyan volt, mintha az Isten mosolygott volna le rám. Most 5 hónapos, de ezt azóta minden nap átélem. Ilyen érzés nincs több.
2009. aug. 17. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a legjobb érzés az életemben. Nem is az hogy anyuka, hanem ha abba gondolok bele hogy gyermekem. Amikor megkérdezték milyen anyukának lenni, csak annyit tudtam mondani, hogy még soha senkit nem szerettem így!
2009. aug. 17. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Nekem kellett vagy 2 nap mire felfogtam, h a kezemben tarthatom a babámat. Mindig csak szagolgattam, puszilgattam én is, magamhoz tudtam volna szorítani :) Szülés után meg olyan fáradt voltam, h nem is gondolkodtam, csak aludni akartam :)
2009. aug. 17. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

ezt nehéz szavakba önteni. egy óriási érzés. amikor már azt hinnéd, hogy vége, és semmire nincs erőd meglátod a mosolygó babád és feltöltődsz és akár a földet is fel tudnád forgatni. addig nem lehet ezt elképzelni , míg át nem éli az ember. hatalmas felelősség . minden nap egy csoda , minden nap tud valami újat mutatni.

az első anyáknapja, az a legmegdöbbentőbb érzés. nem csak te ünnepeled meg az anyukádat, hanem te is ünnepelt leszel.

ez a legszebb feladat a világon.

2009. aug. 17. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Szia!Én már 7hónapja anyuk vagyok-és még mindig fura felfogni!De csodálatos...:-)
2009. aug. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!