Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 100 ezer császárért?

100 ezer császárért?

Figyelt kérdés
A kérdés nem az, hogy mennyire jól állunk anyagilag, meg kell-e fizetni az orvosnak, hanem hogy budapesti kórházban korrekt-e ha ennyit fizetünk? Egyszer azt olvastam, hogy vidéken kevesebbet, Pesten többet adnak... Sokat köszönhetünk az orvosunknak, magánrendelésen 10 ezer a tarifája...
2014. aug. 18. 15:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem az a monogramja...

2014. aug. 18. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ok!

Mi mindkét császár után 80-at adtunk, budai kórházban. Az első sürgősségi volt, a második programozott.

2014. aug. 18. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Vidéken sima szülésért adtam 80-at,de császárral is ennyit adtam volna.Szerintem Pesten is korrekt ez az ár,engem még meg is szóltak,hogy sokat adtam,és valóban a szobában ahol voltam sokan 30-40 ezret adtak .
2014. aug. 18. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen "korrekt" ár..Sajnos így is vannak olyan orvosok,akik az atyaúristen sem utasítanák vissza,és vannak olyanok akik enélkül is kedvesek.

Szerintem itt Bp-en ez egy átlagos,megszokott tarifa

2014. aug. 18. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Vidéken 60at adtumk, a doki eondasa szetint 50körül szoktak neki adni de nem ő kérte így... De mivel egész nap velem volt pedig nem volt beosztva, meg délután a maganrendelése helyeyt engem műtött igy ennyit igazán megérdemelt.
2014. aug. 19. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Az en orvosom 85 ezret ker, programizott csaszar lesz a fovarosban. Tavaly csaszarozntak mert nem tagultam semmire, ezert lesz programozott. Amugy a ferjem 1 honapot dolgozik 150 ezer ft-ert,igaz nem fugg tole emberelet, de rengeteget ketesnek a nogyogyaszok.
2014. aug. 19. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Programozott császárért 100.000 Ft.-ot adtam a dokinak, idén januárban.
2014. aug. 20. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!