A helyemben adnátok, ha igen, mennyit egy császárért?
Nem volt választott orvosom, 9 hónapon át mindig valakihez "beestem". Egészségügyi okok miatt programozott császárt javasoltak. Megvolt az időpont, előtte való este befeküdtem a kórházba, majd másnap reggel találkoztam életemben először azzal az orvossal, aki műtött. Végtelenül kedves, szimpatikus volt és kiváló munkát végzett, nagyon hamar felépültem, utána néztem és szeretnék rendszeresen hozzá járni a magánrendelőjébe.
Ha letelt a 6 hét és bejelentkezem hozzá kontrollra, szerintetek elég, hogy kifizetem a 10 ezer forintos vizsgálati díjat, vagy illene a műtét miatt plusz pénzt adnom, esetleg valami ajándékot?
Utána jártam, ennek az orvosnak átlag 80 ezreket fizetnek csak a szülésért.
Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, de azért 80 ezret túlzásnak tartanék kifizetni úgy, hogy a 9 hónap alatt a műtét alatt láttam és még utána egyszer, amikor másnap bejött megnézni, hogy vagyok.
Ha én lettem volna ilyen helyzetben,akkor egy értelmes dolgokból összeválogatott ajándékcsomagot adtam volna Neki.
Egyébként ha nem adsz semmit az sem gáz,hiszen ha nem ismerősöd a doki akkor nem fog rád emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!