Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A helyemben adnátok, ha igen,...

A helyemben adnátok, ha igen, mennyit egy császárért?

Figyelt kérdés

Nem volt választott orvosom, 9 hónapon át mindig valakihez "beestem". Egészségügyi okok miatt programozott császárt javasoltak. Megvolt az időpont, előtte való este befeküdtem a kórházba, majd másnap reggel találkoztam életemben először azzal az orvossal, aki műtött. Végtelenül kedves, szimpatikus volt és kiváló munkát végzett, nagyon hamar felépültem, utána néztem és szeretnék rendszeresen hozzá járni a magánrendelőjébe.

Ha letelt a 6 hét és bejelentkezem hozzá kontrollra, szerintetek elég, hogy kifizetem a 10 ezer forintos vizsgálati díjat, vagy illene a műtét miatt plusz pénzt adnom, esetleg valami ajándékot?

Utána jártam, ennek az orvosnak átlag 80 ezreket fizetnek csak a szülésért.

Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, de azért 80 ezret túlzásnak tartanék kifizetni úgy, hogy a 9 hónap alatt a műtét alatt láttam és még utána egyszer, amikor másnap bejött megnézni, hogy vagyok.

2014. júl. 17. 18:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki valamennyit. Egyébként én a 9 hónap alatt végig adtam és még plusz fizettem a császárért. De mivel te nem fogadtad, ezért ha nem is adsz, az se gáz.
2014. júl. 17. 18:13
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt orvosom, nem jött el a szülésre, császár lett ügyeletesnél. Rendkívül jó munkát végzett, nagyon jól sikerült a műtét, varratszedésre is soron kivül fogadott. Én is hozzá fogok járni ezután, én 40 ezret adtam neki.
2014. júl. 17. 18:17
 3/22 anonim ***** válasza:
ha 20 ezret adsz neki, szerintem annak is örül. nem az a lényeg mennyit adsz, akinek az a lényeg, az forduljon fel. de én azért valamit adnék, mondjuk 30-at, tehát a vizsgálati díjjal összesen 40-et
2014. júl. 17. 18:24
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki adni. Ő volt az ügyeletes és a munkáját végezte, munka időben. Iszonyat ez a hála pénz.
2014. júl. 17. 22:27
 5/22 anonim ***** válasza:
Én sem adnék...könyörgöm,miért? Ügyeletes doki volt,ezért kapja a fizetését. Az meg hogy szépen műtött,varrt,és rendes volt...hála istennek! Így is kell! Nem csak akkor kell emberségesnek lenni,és odafigyelni hogy stoppol össze,ha teli nyomjuk a zsebét! Simán csak a vizsgálati díját fizetném ki.Max,megköszönném,és elmondanám,milyen hálás vagyok neki.Ennyi.Lehet többet jelentene ez neki,mint a 30-40 ezer ft-od. Én fogadottnál szültem mindet,császáros szülések voltak,magánjára odahordtam 3 hetente a 8 ezret, a szülésekért 20 ezret kapott.Sokan nyitogatták a szemüket,mert hogy ők 50-et adtak,meg 70-et...erre annyit mondtam az én 20 ezresem után is ugyan olyan rendes volt velem,és segítőkész mint a ti tömött borítékotok után. Persze orvosa válogatja.
2014. júl. 18. 08:03
 6/22 anonim ***** válasza:

Ha én lettem volna ilyen helyzetben,akkor egy értelmes dolgokból összeválogatott ajándékcsomagot adtam volna Neki.

Egyébként ha nem adsz semmit az sem gáz,hiszen ha nem ismerősöd a doki akkor nem fog rád emlékezni.

2014. júl. 18. 08:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnék, minek? Ügyeletes volt, ez volt a dolga. Jól nézünk már ki, az ilyenek miatt már az ügyeletes is tartja majd a markát?
2014. júl. 18. 13:41
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ilyen emberek miatt alakult mi ez a pénzéhesség. Sajnos sokszor azért nem foglalkoznak azzal aki nem fizet, mert ugyanabban az időben szül egy olyan aki fizet. Erről csak mi tehetünk....
2014. júl. 18. 14:10
 9/22 anonim ***** válasza:
"alakult ki"
2014. júl. 18. 14:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem, ez a szép szokás a törökök miatt alakult ki. Egyébként itt tényleg háláról lenne szó.
2014. júl. 18. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!