Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A helyemben adnátok, ha igen,...

A helyemben adnátok, ha igen, mennyit egy császárért?

Figyelt kérdés

Nem volt választott orvosom, 9 hónapon át mindig valakihez "beestem". Egészségügyi okok miatt programozott császárt javasoltak. Megvolt az időpont, előtte való este befeküdtem a kórházba, majd másnap reggel találkoztam életemben először azzal az orvossal, aki műtött. Végtelenül kedves, szimpatikus volt és kiváló munkát végzett, nagyon hamar felépültem, utána néztem és szeretnék rendszeresen hozzá járni a magánrendelőjébe.

Ha letelt a 6 hét és bejelentkezem hozzá kontrollra, szerintetek elég, hogy kifizetem a 10 ezer forintos vizsgálati díjat, vagy illene a műtét miatt plusz pénzt adnom, esetleg valami ajándékot?

Utána jártam, ennek az orvosnak átlag 80 ezreket fizetnek csak a szülésért.

Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, de azért 80 ezret túlzásnak tartanék kifizetni úgy, hogy a 9 hónap alatt a műtét alatt láttam és még utána egyszer, amikor másnap bejött megnézni, hogy vagyok.

2014. júl. 17. 18:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz szöveget értelmezni, hát az igen vicces.
2014. júl. 21. 22:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Én abban az esetben adok pénzt, amikor úgy érzem, jó szívvel adom. Csak azért, mert "illik" vagy elvárják, nem adok.

Nekem ismerős az orvos, minden alkalommal fizettem. Ő nem kért semmit, én adtam egy fotót egy kedves szöveggel és mellé tettem 70.000 ft-ot. Ha Ő nincs, akár meg is halhatott volna a kislányom.

A kérdésre válaszolva: én adnék neki egy csomagot, benne sok finomsággal, egy fotót a kisbabáról és mellé 20.000 Ft-ot. Jut is és marad is :)

2014. aug. 6. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!