Fel szeretném fogadni a dokim. Azt mondta, nincs tarifája, mindenki annyit ad, amennyit gondol. Ti mennyit adnátok neki?
fogadott dokim sztk-s rendelésére jártam, így csak a szülésre fizettem neki 60e-t, a szülésznőnek 20e-t...
(én kevesebbet adtam volna, mondjuk, a párom gálánskodott) :)
Miskolc ....
Fogadott orvosom volt,problémás terhességem volt..sürgősségi császár lett a vége.
Az orvosom végig mellettem volt,bármikor hívhattam és egyéb dologban is közbenjárt..,
Magán rendelésén egyszer voltam ott 7e ft-ot fizettem.
Utána a kórházban találkoztunk,soha nem kért pénzt ,én alkalmanként 5 e ft-ot adtam neki.
Szülés/műtét után 50ezer ft-ot adtam...mert tényleg nagyon megdolgozott ezért a pénzért...sőt ha úgy álltam volna anyagilag,többet is adtam volna!
Neki köszönhetem a lányom és a magam életét is!
Ő az igazi orvos!!!
Jófej,olyan "elvarázsolt" tipus...:)))
Nagyon hálás vagyok neki!
Szóval az ellátástól ,a pénztárcádtól függ ,h mennyit adsz neki..tudni fogod a végére szerintem,hogy mennyi az, amit tényleg "megérdemel"!
Nagyon jó egészséget és nyugodt várandósságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!