A helyemben adnátok, ha igen, mennyit egy császárért?
Nem volt választott orvosom, 9 hónapon át mindig valakihez "beestem". Egészségügyi okok miatt programozott császárt javasoltak. Megvolt az időpont, előtte való este befeküdtem a kórházba, majd másnap reggel találkoztam életemben először azzal az orvossal, aki műtött. Végtelenül kedves, szimpatikus volt és kiváló munkát végzett, nagyon hamar felépültem, utána néztem és szeretnék rendszeresen hozzá járni a magánrendelőjébe.
Ha letelt a 6 hét és bejelentkezem hozzá kontrollra, szerintetek elég, hogy kifizetem a 10 ezer forintos vizsgálati díjat, vagy illene a műtét miatt plusz pénzt adnom, esetleg valami ajándékot?
Utána jártam, ennek az orvosnak átlag 80 ezreket fizetnek csak a szülésért.
Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, de azért 80 ezret túlzásnak tartanék kifizetni úgy, hogy a 9 hónap alatt a műtét alatt láttam és még utána egyszer, amikor másnap bejött megnézni, hogy vagyok.
11.
Látom lepontoztatok, pedig ez tényleg török hagyomány, amikor itt voltak, akkor vettük át tőlük. Az ő szokásuk, hogy mindenért fizetséget adnak, adtak, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok, ez nemcsak az orvosoknál igaz, több területen is megfigyelhető.Régen például nemcsak pénzt, tyúkokat, bort stb. is adtak az orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!