Átlagosan mennyit kell fizetni egy császárért/program császárért?
Ha nem indokolt egészségügyileg, de én azt szeretnék, az mennyibe kerül? Ki mennyit fizetett?
Kérem szépen azokat, akik a "nemjóababának" "miértakarodmegbánod" stb. típusú válaszokat írnák, kíméljék meg meg magukat a pötyögéstől, s ne válaszoljanak.
Kérem szépen, csak azok válaszoljanak, akiknek TAPASZTALATUK VAN A TÉMÁBAN!
Köszönöm
(baranyai vagyok, de érdekel minden adat, pest, debreceni, bármilyen! )
Ha találsz dokit, aki elvégzi, akkor szerintem az a tiszta, ha megkérdezed, mennyiért vállalja.
Nekem is program császárom volt, a szokásos tízszeres vizsgálati díjat fizettem, ez 100 ezer forint volt (2012-ben). Viszont ez más, mert nekem nem én kértem a császárt.
Viszont neked mindenképp kell egy doki, akivel az egészet átbeszéled, és megkéred a császárra. Azzal a lendülettel én megkérdezném azt is, hogy mennyibe kerül. Ha nem mond összeget, akkor a tízszerest adnám.
Kicsit zavarosan írtam, de azért remélem érthető. :)
Kérdés: Doktor Úr, mennyiért vállalná a program császárt?
első, köszi, felfogtam :)
amúgy nem hinném, hogy minden kérés-császár csak magánklinikán zajlana. Ha akar talál okot, ha az egyiknek fizetek, a másik szerintem alátámasztja. Én legalábbis itt még senkinél nem olvastam, hogy 2 dokit "lefizetett" volna...
bár lehet, elmegyek pszichológushoz/pszichiáterhez, hogy adjon igazolást, ami ok lehet a császárra...
Még nem vagyok várandós, csak terepfelmérek mire készüljek pénztárca-ügyileg... :(
Rettentően gátlásos vagyok, azt sem bírom ki, ha valaki hallja, mikor pisilek, egyszerűen a hideg ráz már a bikinitől is, nem ám a meztelenségtől a férjemmel 10ből 9X ruhában (hosszú póló) vagyok együtt, komoly sírógörcsöm van ha ilyen (számomra megalázó) helyzetbe kerülök, szorul a gyomrom, ájulás kerülget...
ez mellett (ami "orvosibb" indok) nyitott szívvel születtem (tudom, sokan), és nem is forrt össze, csak 1 éves korom után - anyám szerint azért lettem hisztis, mert minden mukkanásnál fel kellett venniük, orvosi utasításra, nem erőlködhettem... futásnál, vagy ha megerőltetem magam, még most is szúr a szívem...
amúgy még közelében sem vagyok a terhességnek, 1-2-3 év múlva szeretnénk legalább. De ne mondjátok, hogy ez el fog múlni, mert nem fog, 15 éve ilyen vagyok.... (előtte meg nem emlékszem...)
dokinál is eddig 1x voltam, pedig 23 éves vagyok...
egyszerűen görcsölök, rámjön a sírógörcs, remegek, ájulás szélére kerülök...
a kinézetemmel sosem voltam kibékülve, világ életemben kövér voltam, most is az vagyok, legalább 15 kilót kellene leadnom, de egyszerűen nem tudok. még akkor sem fogyok, ha sportolok és mellette semmit sem eszem... ami ugye fizikailag elvileg képtelenség, na, nekem sikerül... :(
és hiába fogynék le, mert szülésre visszahíznám. Plusz olyan régi ez a gondom, hogy nem hiszem, hogy a puszta fogyás elmúlasztaná, pedig biztos vagyok abban, hogy a túlsúlyom, a kinézetem miatt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!