Átlagosan mennyit kell fizetni egy császárért/program császárért?
Ha nem indokolt egészségügyileg, de én azt szeretnék, az mennyibe kerül? Ki mennyit fizetett?
Kérem szépen azokat, akik a "nemjóababának" "miértakarodmegbánod" stb. típusú válaszokat írnák, kíméljék meg meg magukat a pötyögéstől, s ne válaszoljanak.
Kérem szépen, csak azok válaszoljanak, akiknek TAPASZTALATUK VAN A TÉMÁBAN!
Köszönöm
(baranyai vagyok, de érdekel minden adat, pest, debreceni, bármilyen! )
Tudom.
A kérdésre szeretnék választ kapni.
100at fizettünk mi is, szerintem ez az átlag.
Megértem a problémáidat, de a császár sem sokkal jobb ebből a szempontból. Ugyanúgy vizsgálgatnak, beöntést adnak, leborotválnak, katétert tesznek fel, sok esetben szülés után 2 zacskóval kell járkálnod a folyosón, mert csövek lógnak ki belőled, az egyik zacskóban a saját pisidet cipeled, a másikban a véredet. Szerintem ez sokkal "megalázóbb".
Nekem megérte még így is, mert úgy voltam vele, hogy inkább a hasamat vágják, mint mást és 2 nap alatt teljesen rendbejöttem. :) A babámnak is gyönyörű fejformája van, ami igenis meglátszik sokáig a gyereken, hogy hogyan született.
Igazából csak a megfelelő dokit kell kifogni, és elég egyet is, talál majd rá okot. :)
Nekem programcsászárom volt, mert azt szerettem volna. Régi barátunk az oszt. vez. főorvos, ő csinálta meg. Tőle tudom, hogy a programcsászárokról ő dönt. A magánorvos, vagy a kórházi vizsgálóorvos és egyéb orvosok ajánlást fogalmaznak meg.
Én nem fizettem semmit, de egy ismerősöm 50.000-t fizetett egy szemésznek, hogy igazolást adjon a nemlétező szembetegségéről (talán retinaleválás, már nem emlékszem)
Azt írtad, hogy nyitott szívvel születtél, most ez az állapotod hol tart? Mert mindenki nyitott szívvel születik, ami néhány nap alatt teljesen be is zárul. Ha van valami vizsgálati papírod, hogy az az állapotod még fenn áll, vagy volt valami szövődményed, akkor indikáció lehet program császárra.
Egyébként megértem a gátlásodat, de császárnál jobban ki van szolgáltatva az ember, hiszen ugyan úgy sor kerül a borotválásra, beöntésre, sőt, katéter felhegyezésére, és szorosabban obszerválnak már csak a hasi seb miatt is, 4-5 napig, ugyan úgy rendszeresen ellenőrzik a vérzésed, a betéted, az első nap 12 óráig nem állhatsz fel (és nem is tudsz), sokkal hosszabb a gyógyulás, mint egy kis gátsebnél.
"ez mellett (ami "orvosibb" indok) nyitott szívvel születtem (tudom, sokan), és nem is forrt össze, csak 1 éves korom után - "
írtam :)
megkérdezem anyámtól majd, hogy van-e valami papírom róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!