Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan rajtam kívül...

ReniAdam kérdése:

Van itt olyan rajtam kívül akit folyton azzal zaklatnak/tak hogy megvan e már a baba?

Figyelt kérdés
A párom rokonai naponta hivogatnak minket hogy mikor lesz már meg a baba. Engem már nagyon stresszel a dolog. Úgyis szólunk ha meglesz. Miért nem tudják abbahagyni? Az én rokonaim nem akarnak ezzel stresszelni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit lehet ilyenkor csinalni hogy ne bántson meg az ember senkit?
2014. aug. 16. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu, én az elsőt hordtam túl pár nappal.

Akik már nagyon az agyamra mentek a kérdéssel, azoknak simán benyögtem, hogy "Ja, de tényleg, tegnapelőtt megszültem, csak elfelejtettem szólni". A döbbent csend után mondtam hogy nyugodjanak már le, majd szólunk ha meglesz a gyerek...

2014. aug. 17. 16:50
 12/12 anonim válasza:
Kapcsold ki a telefonod(vagy nyomd ki az illetőt) ill.jelentkezz ki az email fiókodból. Nekem is van olyan ismerősöm aki folyton nyaggat,s az ilyet ki nem állhatom. Majd ha te akarsz,jelentkezel. Én már csak a babóra ,a szülésre tudok koncentrálni,pedig még "csak" 37 hetes vqgyok,de már nem mászkálok át barátokhoz és nem fogadok vendégeket sem. Ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania!
2014. aug. 20. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!