Szülni készülő anyukáknál tényleg van bizonyos óvintézkedés, nehogy kiürítsék székletüket a szülőszobában?
Beöntést szoktak adni,de már nem "kötelező",de kéni lehet.:)
Én kértem,az volt az első,teljesen fájdalom mentes,egy vékony csövet helyeznek a végbeledbe,azon keresztül megy be a folyadék,majd utána ráülsz a wc-re,és kakilsz.:)
Tőlem is kérdezték,hogy mikor voltam wc-n utoljára,mondtam,hogy úgy 3-5 napja,mert amúgy is szorulásos vagyok,meg még vasat is szedtem,ami mégjobban megfogja,de én mindenképpen kérni akartam.
De így is jött valami szülés közben,mert éreztem,meg,mindha egy picit budi is lett volna,nagyon ciki volt,de az orvosok nem is törődtek vele,mindha mi se történt volna,nekem meg úgy sült le a bőr a képemről.:)
Nagyon ciki volt,de a nagy nyomkodás,meg erőlködés közben úgy is kijön,nem tudsz vele mit tenni,ez természetes.:)
Azt mondják hogy akkor nyomsz jól mint ha kakánál,ergo ha van bélsár az kiürül
van cső ,azzal juttatják be a beöntést
Én kaptam,nem éreztem megalázónak, de a wcben minden mindehol olyan lett, én meg elkezdtem felmosni takarítani,úgy rángatak ki hogy most más feladat vár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!