Van itt olyan rajtam kívül akit folyton azzal zaklatnak/tak hogy megvan e már a baba?
Nekem is ez volt a "kedvenc" mondatom: "Jéééééé, ti még egyben vagytok, te szegény!!!".
Most újra babát várok, egész nyáron azzal mennek az agyamra, hogy "hogy bírod ezt a meleget?". Kb. minden ember megkérdezi, amitől már égnek áll a hajam. Nem is értem, hogy miért kell ezt az idióta klisét minden egyes embernek megkérdeznie, mintha a kismamáktól ezt kötelező lenne megkérdezni.
Ami még jobb volt, hogy megkérdezték mennyi van még hátra, mikor mondtam, hogy még 3 hónap, olyan fejet vágott a nőci, mintha ez egy világfájdalom lenne, és mondta, hogy "óóóóh, szegényke, az még jó sok".
Pedig igazából semmi bajom nincs, jól vagyok, nyáron meleg van, és ennyi.
Szóval mindig van valami szöveg amivel a kismamák agyára lehet menni :).
Azért "zaklatnak" pont ezzel, mert nem vagyunk egyformák. Nem mindenkit zavarnak ezek a kérdések... Engem pl nem zavartak. De én soha nem szerettem ilyesmiről faggatni kismamákat, mert itt sokszor olvastam, hogy ez mennyire idegesítő. Mindig próbáltam másféle kérdéseket feltenni, bár volt már olyan érzésem, hogy jobb semmit sem kérdezni, nehogy zaklatásnak vegye. Bezzeg ha semmit se kérdezek, azt meg a többség bunkóságnak veszi, hogy mi az, hogy nem érdekel mi van vele???
Szóval nyugi, mindig lesznek zavaró kérdések, de próbáld meg elhinni, hogy ezeket nem direkt idegesítés miatt teszik fel az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!