Szülés után ugyanolyan maradt a nemi szervetek, mint amilyen szülés előtt volt?
Kedves 15:08-as válaszoló!
Miben lett más? És mikor szültél?
Azért tettem fel a kérdést, mert én is "megváltoztam", és nagyom bosszant.
A többi választ is köszönöm, örülök, hogy nektek jól alakultak a dolgok, főleg, hogy valakinek még hamarabb is lesz orgazmusa ;) !
Ha megkérdezhetem mikor szültél? Volt gátsebed?
Én az első 2 hónapban éreztem, hogy túl szűk lettem, de mostanra már (8 hónapos a kisfiam) kívül-belül normálisnak érzem magam. Bár a Ph értékem az olyan lett, mint a hullámvasút, hol túl savas, hol nem...:S
Adj még egy kis időt magadnak, hátha visszaváltozik.
Kedves 11:49-es!
Hát pont ez az elváltozás van nekem is! Nekem ugyan csak a gyermekágyi időszak alatt alakult ki, de úgy is maradt :( Most 11 hetes vagyok. A 6 hetes kontrollon a doki nem tulajdonított neki jelentőséget, pedig engem rettenetesen zavar! Utánaolvastam és úgy néz ki, műtéti úton korrigálható csak. Nagyon el vagyok keseredve!
Úgyhogy te faggasd ki a dokidat alaposan és ha nem nagy kérés, írd meg nekem, hogy mit mondott! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!