Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Utolso trimeszterben levö...

Utolso trimeszterben levö kismamik beszélgetni?

Figyelt kérdés
Ugy unom magam hogy az már eszméletlen..Ráadásul máson sem jár az eszem csak a szülésen meg hogy mennyire várom már kislányomat :) Ti mit éreztek?Nekem már napok ota fájdogál a hátam,derekam..ma elég intenziven érzem az eddigiekhez képest.

#szülés #utolsó trimeszter #gyerekvállalás..
2014. aug. 11. 11:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sajnos még nem tudom megírni, hogy miből mennyi van, mert hirtelen lakásfelújítás miatt most mindent újra kell mosnom, vasalnom pedig egyszer már végeztem mindennel :( De hát ez van szóval a gyerekruhák egy része a mosógépben van, egy része a szárítón, egy része a vasalásban, egy része pedig már behajtogatva a szekrénybe.

De ha végzek megírom az összegzést.

Egyébként mindenkitől más és más tanácsot kaptam. Anyukám volt a legviccesebb egyébként, ő azt mondta, hogy minden méretnél mindenből összesen 2 db-ot vegyek, mert olyan gyorsan kinövik...

Hát én ugyan nem fogok minden áldott nap kézzel mosogatni, ráadásul az már be is bizonyosodott, hogy nem mindig száradnak meg a vastagabb darabok egy nap alatt.

Sok mindent kaptunk, egy pár dolgot mi is vettünk, valahogyan azt hiszem sikerült megtalálnunk az arany középutat. Mondjuk mi rögtön 74-es méretig betáratunk mindent (de kaptunk 1, másfél, 2 éves gyerekre való holmikat is).

2014. aug. 15. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!