Utolso trimeszterben levö kismamik beszélgetni?
Sajnos még nem tudom megírni, hogy miből mennyi van, mert hirtelen lakásfelújítás miatt most mindent újra kell mosnom, vasalnom pedig egyszer már végeztem mindennel :( De hát ez van szóval a gyerekruhák egy része a mosógépben van, egy része a szárítón, egy része a vasalásban, egy része pedig már behajtogatva a szekrénybe.
De ha végzek megírom az összegzést.
Egyébként mindenkitől más és más tanácsot kaptam. Anyukám volt a legviccesebb egyébként, ő azt mondta, hogy minden méretnél mindenből összesen 2 db-ot vegyek, mert olyan gyorsan kinövik...
Hát én ugyan nem fogok minden áldott nap kézzel mosogatni, ráadásul az már be is bizonyosodott, hogy nem mindig száradnak meg a vastagabb darabok egy nap alatt.
Sok mindent kaptunk, egy pár dolgot mi is vettünk, valahogyan azt hiszem sikerült megtalálnunk az arany középutat. Mondjuk mi rögtön 74-es méretig betáratunk mindent (de kaptunk 1, másfél, 2 éves gyerekre való holmikat is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!