Véleményt szeretnék (miskolc Semmelweis) Dr. Koleszár Andrea! Tapasztalatok? Szült már nála valaki?
Én itt olvastam nemrég valakitől róla, dicsérte! Sajnos nem ismerem, de állítólag kedves és nem pénzéhes, ezt írták.
Ha ő lesz az ügyeletes amikor szülök, majd megírom milyen volt :)
csak és kizárólag maximálisan POZITÍVAT tudok róla mondani.
Nem sültem nála, de amíg a dokim be nem ért ő jött be hozzám többször is. Annyira kedves, emberséges és segítőkész, hogy az eszméletlen. Barátnőm is így volt, Ő sem nála szült, de hozzá is bement többször, Ő is nagyon kedvesnek találta.
Mikor már a gyermekágyasban voltunk 2 alkalommal is ő jött vizitelni, akkor is mindenkivel nagyon kedvesen bánt és rám emlékezett is és mondta, hogy sajnálja, hogy végül császározni kellett. Mondtam neki is, hogy nagyon szeretném természetes úton megszülni a picurkát.
Tehát én csak jót tudok mondani róla. Szerintem ha mégegyszer szülök vagy őt vagy Sándor csabát választom(bár a mostani dokimmal is meg voltam elégedve nagyon)
Szerintem nagyon jól választottál.
Boldog babavárást kívánok!
2. válaszadó
Off:
És megmondja, mennyit kér a szülésért? Még nincs orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!