A miskolci Semmelweis szülészetéről tudtok jókat írni? Természetesen a rossz tapasztalatok is érdekelnek.
Szia! Ott szültem tavaly júniusban. Éjjel indult be a szülés, az ügyeletes orvos és a két szülésznő elég morcosak voltak, nem akarták elhinni nekem, hogy szülési fájdalmaim vannak (4 óra múlva meglett a pici...), szóval elég bunkók voltak. A magzatvizem nem folyt el mielőtt a kórházba értünk volna, ezért az egyik szülésznő vizsgálata közben "spontán" elfojt a vizem. Elég rosszul érintett, alig vártam, hogy beérjen az orvosom.
Hál'Istennek hamar bejött (Dr.Sólyomvári Mária), így nem kellett tovább elviselnem a társaságukat. A doktornő precízen mindenre odafigyelt, kedves volt (az egész várandósság alatt is), megnyugtató volt, hogy a férjem mellett ő is ott volt. Reggel 6-kor jött a váltás (szülésznők), így a babámat már egy aranyos, kedves szülésznővel szülhettem meg persze a doktornő segítségével. 6:12-re meglett...
A nevekre sajnos nem emlékszem, talán majd februárban jobban oda tudok figyelni.... :-)
Te mikor szülsz?
Januárban szülök, és nincs dokim sem, szülésznőm sem.
Kicsit félek.
Ha lehetne, inkább itthon szülnék.
Mindenkitől azt hallom, hogy jobb, mint a megyei.
Én is ott fogok szülni. vagyis a diósgyőriben , mert ugye át van oda paterolva minden.
2 barátnőm szült ott az elmúlt 2 hónapban, maximálisan elégedettek voltak. az egyik mondta, hogy két csecsemős van, aki olyan durva, mint a smirglipapír, de amúgy semmi gond nem volt.
3. barátnőm a megyeiben szült, nagyon csalódott, ahogy ő elmondta. De nem csak ő vélekedett így, hanem azok a közös barátok is, akik mindkét helyre jártak látogatni.
Tehát nekem eddig csak jók a tapasztalatok, de hamarosan én is megtapasztalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!