Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor múlt el teljesen minden...

Mikor múlt el teljesen minden fájdalom a gátsebeteknél?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mikor múlt el olyan mértékben, hogy már eszetekbe sem jutott, akármilyen tevékenységet csináltatok, hogy valami történt ott lent?

2014. aug. 9. 23:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem vészes. A mindennapokban semmiben nem akadályoz, a szexben főleg nem. Én ezt betudom annak, hogy szülés utánra a mensi mellé istenes görcsöket is kaptam, meg ezt a fájdalmat is, bónuszba. Amúgy szerintem viszonylag ritka, hogy valakit a gátsebe évek múlva is kínozzon, ott valamit iszonyatosan el kellett tolni.
2014. aug. 11. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
+1: nem félnék tőle, ha a következőnél is vágni kellene. A vágás emléke sem "bántó" vagy félelmetes. Volt, és kész. Egy foghúzástól sokkal jobban be vagyok tojva :)
2014. aug. 11. 12:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Hidd el,azt,hogy vag lehet eszreveszed,de nem faj ill.a fajasok mellett igencsak eltorpul. :) en ketszer szultem,20 honap kulonbseggel.Mindketto utan hamar gyogyult.en vagyok ,akinek 3-4 napig fajt.a varras az elsonel az eda miatt,a masodiknal a lidokain injekcio miatt nem fajt.
2014. aug. 13. 18:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, a fájások mellett tényleg eltörpült, nem is erről van szó, ezen a részén már túl vagyok. Az érdekelt meddig fáj még, mert akkor ezek szerint én azok közé tartozom, akik problémásabbak ezen a téren, lassabban gyógyulnak.
2014. aug. 14. 10:49
 15/19 A kérdező kommentje:
és amúgy teljesen érezhető volt, hogy most vágja el ollóval az izmomat éppen. csak nem tudott érdekelni abban a pillanatban.. szóval azért az nem teljesen igaz, hogy észre se veszed. de biztos vagyok benne, hogy ez is egyénfüggő, mert nagyon szerettem volna a gátvédelmet, de nem sikerült :( gondolom ebből kifolyólag jobban is rá voltam fókuszálva a dologra, és ezért is érzékeltem. ráadásul nem egyszer vágott! hallottam ahogy nyiszogtatja az ollót, és éreztem is
2014. aug. 14. 10:52
 16/19 A kérdező kommentje:
jaj bocsi, most látom, hogy azt írtad, hogy azt észre veszed... :)
2014. aug. 14. 10:52
 17/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Én egyik szülésnél sem éreztem, hogy mikor vágnak. Észre sem vettem. Az elsőnél a varrás borzalmas volt, jobban fájt mint a szülés. A másodiknál a varrás sem fájt. Ez 3 hete volt, remélem ezzel nem fogok annyit kínlódni mint az előzővel.

2014. aug. 14. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
5,5 hónapja szültem, ésd alapban nem fáj. szex közben, az indulás nehéz, de utána már nem fáj. a doki szerint 1 évig is eltarthat a teljes gyógyulás
2014. aug. 18. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:
2 éve és 3 hónapja, hogy megszületett a nagylányom! A gátmetszés hege ott van, és még mindig szokott fájni...azóta már szültem még egy kislányt, megint egy "emlék" egy másik oldalon :)
2014. aug. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!