Nektek mikor múlt el a gátmetszés okozta fájdalom?
Mennyi ideig fájt még szülés után?Mikor tudtál rajta normálisan ülni?Használtál rá valamit,ami enyhítette
a fájdalmat??
Én pénteken szültem,4 napja és még mindig nagyon fáj! :(
Nem tudok ráülni egyáltalán,és séta közbe is fáj.
Meg a vágásnál,varrásnál,van egy dudor,kitüremkedés,hozzá se tudok érni,annyira fáj...
Remélem akkor hamarosan elmúlik,mert borzasztó ez a fájdalom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Addig pedig, ha még nem tetted, szerezz be egy ilyet. Hátha ezen könnyebb:
Köszi,már beszereztem.Tegnap vettem egyet,de sajnos nem sokat segít.:((
Na akkor kivárom,hogy meggyógyuljon...
engem varrtak kívül-belül és aranyerem is lett. Kb. 2 hétig nem tudtam leülni, csak feküdni tudtam. Hát az aranyér a legdúrvább szerintem...
a gátseb pár nap alatt teljesen begyógyul, az igazából csak 1-2 napig fáj nagyon. Én délután szültem és az első éjszaka semmit se aludtam akármilyen fáradt is voltam, és hiába kaptam fájdalomcsillapítót, sajgott odalent minden... Voltak ott olyan anyukák akik szülés után 1 órával már vidáman olvasgatták a női magazinokat az ágyon ülve...
Nekem elég hamar tűrhetővé vált.
Fogj egy gumikesztyűt, töltsd meg vízzel, tedd be a fagyóba. Ha megfagyott, akkor tekerd egy pólóba vagy türcsibe, és kész a legjobb gáthűsítő. Nekem nagyon bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!