9 vagy 10 napig, már nem tudom pontosan, de egyszer csak egy wc-zés után mintha elvágták volna a fájdalmat. Előtte nem tudtam ülni csak aranyér párnával de még úgy is nagyon fájt. Fekve is nagyon fájt, felegyenesedve is. Járni csak derékszögben tudtam. Az első pár napban algopirint adtak rá a kórházban, de itthon megnéztem a leírását és az volt benne hogy szoptatás alatt nem ajánlott, így azonnal abbahagytam és inkább szenvedtem.
2013. jan. 15. 22:07
12/15 anonim válasza:
Nekem elég hamar begyógyult, mert még szülés előtt vettem a DM-ben anionos betétet és ezt használtam. Gyönyörűen gyógyult tőle a seb. Ajánlom neked is.
A kis "hurkák" meg szerintem azért vannak, mert túl szorosra húzták az öltéseket. Nem tudom mikor lesz varratszedésed, de amikor majd kiszedik biztos megkönnyebbülsz.
Gratulálok a babádhoz:-)
2013. jan. 15. 22:11
13/15 anonim válasza:
De kedves volt az aki lepontozott. Csak nem az fájt valakinek, hogy már aznap ültem???? Vagy az, hogy nem szenvedtem a gátsebemmel????
2013. jan. 16. 12:30
14/15 A kérdező kommentje:
12. köszönöm! Varrat szedésem nem lesz,mert felszívódó
varratokat kaptam.
Kismami!Nem tudom ki pontozott le,én mindenkinek zöld
kezecskét nyomtam.
Hisz pont arra vagyok kiváncsi,hogy kinek mikor volt már jobb.Az éjjel aludni is alig tudtam,úgy fájt.Húzódik az egész.Lassan már a menni is alig tudok.Fájdalomcsillapítót,meg nem szivesen szednék a szoptatás miatt.
Köszönöm,hogy írtatok!
2013. jan. 16. 13:32
15/15 anonim válasza:
Szia! Én itthon fogok szülni a napokban. A bábáimtól kaptam szülés utánra való gyógynövényes tea receptet, amit a gát borogatására lehet használni. Meg kell főzni a teát, aztán normál egészségügyi betétre ráönteni, lefagyasztani és szülés után lehet az esetleges gátseb borogatására használni. (nekem alapból nem fognak vágni, de lehet, hogy repedés lesz, és emiatt kell 1-2 öltés) Érdekel a receptje, leírjam?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!